Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kak dan bi se samo dojil 1.11.2006 12:26:00
|
|
|
|
tina104
|
Take probleme smo imeli že skozi, predvsem tam pred 10. mesecem, ampak zdaj pa je star že dobrih 14 mesecev in je to že res preveč. Pride kak dan, ko odklanja gosto hrano, poje max en obrok goste hrane, drugače pa bi se samo dojil. Sploh zdaj, ko je bil bolan, je bilo to še bolj očitno. Ali ima otrok pri 14 mesecih dovolj dojenje ali kaj?? Res ne razumem. Kaj bi ve naredile? Naj mu ne dam zize ali kaj? Itak mi ni jasno, kako ga bom odvadila zize. Vzgojiteljice v vrtcu pravijo, da lepo je. Doma noče, tudi če ga hrani ati. Ni to sicer vsak dan, ampak je pa pogosto. Kak nasvet, pomoč...?
|
|
RE: Kak dan bi se samo dojil 1.11.2006 12:29:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Kadar dobiva zobe, bi tudi samo mleko pila. Sedaj po steklenički (15m), dokler sem jo dojila, je bilo pa dojenje all inclusive paket za nekaj dni....
|
|
|
|
RE: Kak dan bi se samo dojil 1.11.2006 12:39:53
|
|
|
|
eva1
|
Dokler ve,da bo dosegel svoje, bo to delal! Sej vidiš, doma imamo vedno z nečem probleme(hrana, trma,spanje....) v vrtcu, pri babicah pa je vedno vse ok-se pravi-dobro vedo, do kod lahko pri komu...kaj v tvojem primeru narest-hm...se boš mogla sama odločit-enkrat boš itak mogla mejo postavit-do takrat pa bo po njegovo!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2006 19:18:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.