|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko
5.11.2006 19:05:47   
rose22
Punce mene pa nekaj zanima.Zadnje dneve sem imela obcutek da mi primanjkuje mleka zato sem si po dojenju zacela se pumpat in mi je ratal sicer par ml vec napumpat ampak moja user posted image se sploh ne naje.Spije ga 100ml al pa se vec pa bi cez pol ure spet rada jedla.Sem pa opazla da je obcutno bolj vodeno mleko kot pa je bilo na zacetku.Ce ji dam aptamil ma pa enkrat dost 60ml zvecer pa poje od 60-100ml in spi do 5h.

Zakaj se je moje mleko tolk razredcilo?user posted image user posted image  

_____________________________

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja


Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Razredčeno" mleko
5.11.2006 19:22:28   
Anonimen
Ni rečeno, da se je razredčilo.

Ko si mleko iztiskaš, ga zelo težko iztisneš toliko in tako do konca, kot to naredi dojenček. In prav to zadnje mleko je najbolj gosto in najbolj hranilno.

(odgovor članu rose22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Razredčeno" mleko
5.11.2006 23:00:37   
rainbow
Jaz sem tudi prepričana, da se mleko ne more razredčit ali kakopač. fajn bi bilo vedet, koliko je dete staro;
Jaz sem prakticirala tako: če je po dojenju minila le kaka ura, sem jo dala na isto dojko, če pa več kot ura, pa na drugo; po nekaj časa pa sem popolnoma isklopila uro in mi je bil odosti bolje; samo treba se je pripravit na to.
pa še nekaj: velikokrat mi recimo po dojenju ni zaspala, pač pa je bila zaspana čez kako uro ali kaj; in takrat spet zizo mama dala, ker dude in drugo ni palilo. Dojenje ni vedno samo hranjenje; če vama je relativno v redu steklo, po moje ni razloga za preplah, da bi bila lačna; poleg tega pa, zakaj bi bilo umetno mleko boljše kot tvoje'?????????????? nekateri dojenčki pač pogosteje rabijo mamino bližino kot drugi; in posebej v začetku so dojke edini vir zadovoljstva, tako v smislu hranjenja kot vsega drugega;
no, nekaj stvari sem navrgla; pomemben se mi skratka zdi tvoje pozitivno mnenje, da je tvoje mleko v redu in da ga je dovolj (če se user posted image seveda v redu redi in napreduje).

pa uspešnouser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mleko
6.11.2006 0:56:07   
blak

Opazuj svojo malčico in če se ti zdi, da je lačna, ji kar dodajaj. Čisto možno je, da je tvoje mleko bolj švoh. Ko je moja mama mene dojila, je bila polna mleka, a kaj ko je bilo za nič, jaz pa sem se drla kot user posted image . Lačna!! Seveda to ne pomeni, da prenehaj z dojenjem, ti jo kar še pristavljaj. Boljše malo kot nič...pa mogoče se bo s časom tudi popravilo.
Ampak res pazi, da pupica ne bo lačna. Da ne boš prišla k zdravniku, pa te bojo nadrli, da je otrok podhranjen. Lahko vsi ful nabijajo s tem, kako je dojenje super in fajn, ampak če mleka ni, ga pač ni. Pa nisi nič slabša mati zaradi tega!

Srečno!user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mleko
6.11.2006 12:21:08   
lenika
Naš user posted image  je v prvih dveh mesecih, predvsem pa prvi mesec polovico dneva preživel na joški. Pa sem tudi mislila, da nimam dovolj, na prvi posvetovalnici pa ugotovim, da se je zredil za 1400g, torej je imel dovolj, le crkljal se je rad.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?