|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mamice,ki ste rodile prezgodaj 24.8.2004 19:33:20
|
|
|
|
filipinka
|
Tudi mene so obhajali takšni strahovi, a vseeno sem vedela, da mora moj malček biti še dolgo v varnem zavetju. Veselim se vsakega dne, ko sva še v enem kosu. In povem ti, da sva prišla že res daleč:sloncek:-sva v 36. tednu. Veš, kaj si trenutno mislim? Še dva tedna, potem se pa že lahko cartava. No, jutri imam pregled,tak da bom zvedla koliko tehta, pa še kaj! Lepo nosečnost! V. in :duda:
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.8.2004 12:33:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
|
mamice,ki ste rodile prezgodaj 31.8.2004 10:55:26
|
|
|
|
petra + zoja
|
Ciao, jaz sem rodila v 31. tednu nosečnosti, 1664g in 42cm, sigurno so živci in vse skupaj, kar pri normalno donošenosti ni. Probaj čim dalje, ker tem boljše je. Ne razumem pa BAGI, da je rodila v 25 tednu, to se mi skoraj zdi nemogoče, da bi imel takšno težo, to si se najverjetneja zmotila v tednih, ker v 25. tednu ima otrok cca. teže 700g in 21 cm.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiStres v nosečnosti lahko škoduje otrokuRezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?