Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

je spala že drugi teden uvajanja brez problemov. Ti kar povej vzgojiteljici, da jo boš "jutri" pustila v vrtcu do dveh ali treh, pa boš potem videla, kaj bo.
, čeprav bi jaz to opravilo kar prepustila vzgojiteljicama, saj se zdaj verjetno že dobro poznajo.
, ko pa mene ni bilo, pa voziček. nisem bila edina, ki je imela v vrtcu voziček za pupo. tudi letos, pa je že december, so na hodniku še vedno vozički. lani je pri nas vsak starš povedal, kakšne navade ima otrok, kako se pocarta, kako zaspi itd. in so vzgojiteljice to probale upoštevat. vem, da so mojo po kosilu obvezno morale dat v voziček, pa tudi včasih že dopoldan, ko je imela krizo, ker se je postavila k vratom in klicala "koč, koč", kar je vzgojiteljica ugotovila, da želi voziček. vsako jutro, ko sem jo ob 6.00 pripeljala v vrtec, sem jo tud morala dat v voziček in tako peljat v skupino, kjer so se zbirali ti bolj zgodnji. neko jutro, ene tri mesece po uvajanju, vozička niti pogledala ni, vzgojiteljica je rekla, da je sprejela vrtec in tako tudi ni več potrebovala vozička. resnično pa ni nikoli nič komplicirala glede tega.