|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vneta ušesa
7.12.2006 13:27:06   
marli
Moj sinček (15,5meseca) ima že 3 dni minimalno povišano temperaturo (37,2-37,5). Čez dan se super počuti, nič narobe.. Ponoči pa se zbuja v jok, v kričanje.. Edino na kar sumim so vneta ušesa (saj si ponoči vtika v uhico prstek). Bi mi svetovale da grem do zdravnika? Ni mi za iti, saj nebi rada spet dobila antibiotika, po drugi strani pa bi mogoče bilo pametno da mi postavi diagnozo, pa da potem vidim kako lahko alternativno zdravim.
Skratka, na kakšen alternativni način ve zdravite vnetje ušes in grla?
Hvala vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vneta ušesa
7.12.2006 13:33:18   
DOLAR
Mislim da bi bilo dobro obiskati zdravnika.Pred 14 dnevi smo imeli doma isto zgodbo.tri dni vročina,potem spuščajčki in diagnoza:šesta bolezen.Ponoči je tudi veliko jokala da nismo celi teden nič spali.Upam da pri vas ni tako in da jo vse ok.user posted image

_____________________________

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu marli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vneta ušesa
7.12.2006 13:48:57   
babylove
Če se vnetje ušes ne zdravi, lahko posledično pripelje do okvar sluha, do poznega govora ipd. Jaz bi šla k zdravniku. Za vsak večji dvig temperature je fino iti k zdravniku, da se poišče razlog.

(odgovor članu marli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vneta ušesa
7.12.2006 15:38:27   
vanč
Mi smo imeli ob takih znakih vnetje ušes. Jst bi šla takoj k zdravniku. To so lahko nenormalne bolečine za otroka. Ušesa je treba čimprej in dobro pozdraviti. Glede posledic se strinjam z babylove.

_____________________________

vanč

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vneta ušesa
7.12.2006 18:46:47   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Če se vnetje ušes ne zdravi, lahko posledično pripelje do okvar sluha, do poznega govora ipd. Jaz bi šla k zdravniku. Za vsak večji dvig temperature je fino iti k zdravniku, da se poišče razlog.


Se strinajm s tem postom.

Naš Aljažek je imel ene 8-krat vnetje ušes, na srečo brez vročine ali bolečin. Mene je bila tudi groza, antibiotik na antibiotik....Pol so se pa končno zguzili in mi dali napotnico za ORL-nujno. Tam so mi takoj določili datum za operacijo žrelnice, ki naj bi bil vzrok. No, stanje se je sicer umirilo že pred operacijo, vendarsmo vseeno to dali čez. Sprva sem bila skeptična, da ga ne bi dala, ker se je vse umirilo, pa sem si rekla, kaj pa če se spet začne ponavljat.

Je bilo pa tudi mene strah zaradi sluha, da ne bi bilo kaj narobe.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vneta ušesa
7.12.2006 20:58:58   
lelaval
Če se vnetje ušes ne zdravi, lahko posledično pripelje do okvar sluha, do poznega govora ipd. Jaz bi šla k zdravniku. Za vsak večji dvig temperature je fino iti k zdravniku, da se poišče razlog

Še ena, ki se podpiše.
Moj sin je imel ka nekaj let neprestano vnetja ušes. In sem vedno šla k zdravniku. Res, da dobiš vedno antibiotike, a vnetje drugače ne ge pozdravit. Če so ga uhice začele boleti ponoči, je prišel k meni in povedal, da ga bolijo in verjemi, da niso majhne bolečine, saj sem sigurno pol noči prebedela ob njem, ker je jokal in sirup proti bolečinam očitno ni imel pravega učinka. 
In kljub temu, da sem vedno obiskala zdravnika in ga zdravila po navcdilih, se mu je sluh za 20% poslabšal in moral je še na operacijo žrelnice.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu marli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vneta ušesa
8.12.2006 9:52:59   
honey
Absolutno ga moraš peljat k zdravniku, ker to so take bolečine, da se ti kar zmeša. Vem iz lastnih izkušenj, zato tudi zastopim mojega sineka in vse ostale revčke, ko dobesedno tulijo od bolečin, kako je. Je pa nevarnost ne samo poslabšanja sluha, ampak celo ogluši lahko, če se vnetja ne pozdravi. Tako je meni povedala zdravnica, ko sem šla k njej zaradi vnetega ušesa, samo jaz sem imela že tako vnetje, da mi je že skoraj bobnič počil. Zato se nikar ne igraj in ne poskušaj s kakšno alternativno medicino!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Spet kričim, ker me nič ne ubogate
Kako biti v stiku z lastnimi avtentičnimi občutki in hkrati osebno odgovoren? In kje se pravzaprav začne tista točka odg...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?