Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
oz. + in smo jih tudi dočakali. Glede na to, da je to moja druga nosečnost, sem jo želela primerjati s prvo. Pri prvi nisem imela nikakršnih težav. V službi sem bila polno zasedena do konca in še malo dlje.
A primerjave ni bilo moče narediti. Niti ena stvar ni bila enaka (razen tega, da so se mi povečale prsi).
Imela sem rjav izcedek. Šla sem k ginekologu, ki mi je potrdil nosečnost in ugotovil vnetje. Dobila sem zdravilo Klimicin. Čez tri dni sem imela kontrolo. A ravno ta dan sem opazila sledi sveže krvi - zjutraj. Opoldne je bil malček še vedno v trebuhu, a ginekolog je opazil rjav izcedek in mi predpisal Dabroston in počivanje ter seveda bolniško. Vsak dan s strahom gledam in pazim, da ne bi bilo močnejše krvavitve, pri vsakem najmanjšem krču že otrpnem itd. Ne vem kako bom še nadalje? Sem pa 6+6. 
Izcedek je trajal tudi nekaj takega.
), da lahko s psiho narediš veliko škode, tako da pozitivno razmišljaj, boš videla da bo vse ok! Pa eno
za srečo!