|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali lahko poči čokoladna cista? 14.12.2006 7:48:23
|
|
|
|
Kalina
|
Cokoladna cista lahko poci in je dokaj nevarna, ker to je strdek krvi.
|
|
|
RE: ali lahko poči čokoladna cista? 14.12.2006 7:51:58
|
|
|
|
anabanana
|
biba12, ja lahko, meni je lani, ampak to se ne pokaže v povečani M, ampak je zelo zelo grozno. Nenormalne bolečine, bruhanje od bolečin, hospitalizacija, zdravljenje z antibiotiki. Tako, da dvomim (upam, da imam prav), da se je pri tebi to zgodilo.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
plača dipl. ekonomistaliviaKoliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.pod 900€ (
41%)

900-1000€ (
15%)

1000-1100€ (
15%)

1100-1200€ (
8%)

1200-1300€ (
5%)

več kot 1300€ (
16%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!