Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež Maxi Cosi vs. Romer King 15.12.2006 0:18:14
|
|
|
|
BarbikaB
|
Če se odločite za Romer Kinga, je danes akcija na spletni strani BC. Mogoče bo pa cena odločilni faktor
|
|
|
|
RE: Avtosedež Maxi Cosi vs. Romer King 15.12.2006 7:20:33
|
|
|
|
Anonimen
|
svetujem romer king ts plus (mi ga imamo in smo ful zadovoljni), pa še bombažno pralno prevleko za gor...res super
|
|
|
|
RE: Avtosedež Maxi Cosi vs. Romer King 15.12.2006 10:43:38
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbikaB Če se odločite za Romer Kinga, je danes akcija na spletni strani BC. Mogoče bo pa cena odločilni faktor Tudi MC bo ta teden v akciji. Lih zato sprašujem. Cene so pa tam tam.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Maxi Cosi vs. Romer King 15.12.2006 11:10:56
|
|
|
|
nežka
|
Kateri sedež od Maxi Cosi pa bo v akciji? Bo Tobi? Romer, ki je danes v akciji, ima bombažno prevleko. Ta je bolj prijazna otrokovi koži, vendar manj trpežna in ne vem za kaj se odločiti. Kaj menite ve o te prevleki iz bombaža?
|
|
|
|
RE: Avtosedež Maxi Cosi vs. Romer King 15.12.2006 11:11:57
|
|
|
|
Mina1
|
Definitivno Maxi Cosi .
|
|
RE: Avtosedež Maxi Cosi vs. Romer King 15.12.2006 11:58:51
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Mi smo zelo zadovoljni z Romerjem King TS Plus. Z Maxi Cosi imam izkušnje samo z lupinico, s katero smo bili tudi zadovoljni. Mene je pri nakupu prepričala varnost, saj je Romerjev avtosedež zasedel prvo mesto pri nemških testih varnosti otroških avtosedežev. V drugem avtu imamo Concorda in je naš razbojnik v njem zeloooo nezadovoljen, v Romerju pa kar hitro zadrema.
|
|
|
|
RE: Avtosedež Maxi Cosi vs. Romer King 15.12.2006 13:07:17
|
|
|
|
triša
|
Mi bi pa Tobija.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZ Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?