|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako v zimskem času oblečete malčke za notran...
21.12.2006 0:51:08   
Jutra
Moja punči (2 leti, 2 meseca) se odvaja od plenic in zdaj sem malo navzkriž z možem, kako jo naj odslej oblačivauser posted image

Doslej je imela body z dolgimi rokavi in čez majico (tudi dolg rokav) ali tanko jopico -tako doma kot v vrtcu, tam so po potrebi slekli vrhnjo majico.

No, zdaj bi ji pa jaz dala: spodnjo majico + majica (dolg rokav) + po potrebi še jopico. V bistvu bi imela čez hrbet en tanek sloj oblačila več kot doslej. Tako sem bila oblečena jaz, ko sem odraščala in to je moj način razmišljanjauser posted image

Moj mož pa bi raje: sp. majica (kratek rokav, še raje pa z dolgim) + mikica.

Pa saj vem, da kompliciravauser posted image  Prosim napišite mi, kako vi oblačite svoje malčke - tiste, ki so že brez plenic??
No, potem se bova pa odločilauser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako v zimskem času oblečete malčke za no...
21.12.2006 4:26:10   
Anonimen
Plenica gor ali dol... v našem stanovanju je zaradi centralnega ogrevanja tako svinjsko vroče, da kakršnikoli dolgi rokavi pri komerkoli niti pod razno ne pridejo v poštev. Koliko je zunaj stopinj, pa sploh ni pomembno. Saj smo noter.

Naš Gospod Otrok ima (poleg "nepomembne" plenice) oblečen body s kratkimi rokavi, kratke nogavice (samo malenkost čez gležnje) in dolge hlače (iz tankega materiala, dolge pa zato, da se lahko plazi po tleh in da se ne popolnoma posvinja po nogah, če imam že tla svinjska). Pa copate ima obute. user posted image

In to je to. Brez kompliciranja. Za ven je pa druga zgodba.

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2006 7:41:59   
srki
V notranjih prostorih ima doma oblečen ponavadi bodi z dolgimi rokavi in en tanko mikici čez, ker se čez dan centralna ne kuri, razen šporhet v kuhinji in so ostali prostiri bolj mrzli. No, pa saj se veliko v drugih prosotrih ne zadržujemo. Za v vrtec pa bodi s kratkimi rokavi, čez polovarček, za sabo pa mu dam še jopico, če gredo ven.

Če imate vse stanovanje ogrevano, je po mojem dovolj bodi s kratkimi in polovarček, brez jopice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2006 7:51:13   
Blejka26
jaz imam tudi oblečeno samo v bodiju z dolgimi rokavi,ker imamo notri zelo vroče.včasih ji dam celo samo kratka rokava,odvisno kako vroče je.mi imamo centralno kar na drva tko da se zelo hitro preveč ogreje.
obleči jo po občutku.saj vidiš kako imate kaj toplo v stanovanju.jaz mislim da če boš z oblačili preveč pretiravala,se bo punca na sploh prehito prehladila.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2006 8:50:57   
nejcko
Našo skoraj 2,5-letnico za vrtec oblečem: sp. majčka ali majčka s krat. rokavi + tanjša majica z dolgimi rokavi (čez ima še jopico za ven), žabice (čez hlače za ven) + kiklica oz. oblekica za v vrtec.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2006 8:59:25   
max23
jaz malemu doma in v vrtceu oblečem sp. majico in kratek oz. dolg rokav čez. Naprtimer danes, ko ni tako mrzlo ima kratek ropkav. Ja pa vedno jopico in bundico, vendar samo za ven. Pa tudi z žabicam še nismo začeli.
lp

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2006 8:59:31   
Špacka

Sicer ima pleničke, ampak vseeno:
- body brez rokavov, čisto tanka majčka z dolgimi rokavčki al pa kratkimi rokavi, ker imamo doma dovolj toplo
- v vrtcu ima body brez rokavov, majčko z dolgimi rokavi, čez ima jopico, ki jo v vrtcu sleče

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2006 9:02:17   
Marogica
Jutra, pozdravljenauser posted image , sem te že malo pogrešala...

Torej: naš 2-letnik ima v vrtcu bodi z kratkimi rokavi ali brez rokavov in tanjšo majčko z dolgimi rokavi, tudi hlače so normalno "debele", kot celo leto, samo da ima za zunaj še smučarske hlače preko. Pod bundo pa za ven obleče še flis. Na kratko: body-tanka majčka, trenirka(sp. del), debelejše nogavičke, ko gredo ven, pa dodamo še smučarske hlače, flis in bundo.

Žabic ne poznamo.

Pri nas v vrtcu je ca 24 stopinj, pa če dodam še norenje otrok....savna.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2006 9:14:30   
Olivija
naša je tako oblečena, kot ti opisuješ. Sodnja majica + bombažna majica z dolgimi rokavi + jopica ali pulover, ki ga potem v vrtcu sleče.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2006 12:42:08   
tulip
-bodi z dolgimi rokavi
- tanka majčka
-hlače
-nogavičke in copati ali abs nogavičkeuser posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2006 20:41:09   
Anonimen
Mi imamo plenico, oblečeni smo pa takole (in tako bi tudi bili, če ne bi imeli plenice):

- spodnja majica
- majica z dolgimi rokavi
- spodnji del trenirke
- nogavice
- copati

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2006 22:50:24   
Mojra
mi smo v bloku ( v stanovanju od 19-20 oC) : poleg plenice bodi z dolgimi rokavi, hlače (spodnji del trenirke) in nogavičke z nedrsečimi podplati.
to je vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2006 23:28:19   
bobek05
Naš 1,5l ima doma oblečeno: bodi s kratkimi rokavi + žabice + copatke (+ včasih majčko z dolgimi rokavi)... Tako je oblečen tudi v vrtcu. Pri nas je not precej toplo in se mi zdi noro ga bolj oblačit, ker tudi jaz hodim po stanovanju v kratkih rokavih in tanki trenirki ali pižami. Pa itak se ves čas giblje tak, da mu je verjetno še bolj toplo kot meni.

Npr. pri mojih starših imamo pa še talno gretje in tam je skoraj vedno brez majčke z dolgimi (razen, ko gre spat, ker je v spalnici hladneje).

V stanovanju ga imam drugače tudi samo v bodiju s kratkimi ali dolgimi rokavi, trenirko in tanjšimi zokni (tudi zato, ker mu v žabicah včasih preveč zašvica nogica).

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 22.12.2006 23:30:59 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2006 13:43:37   
Anonimen
Naš 2,5 letnik doma in v vrtcu:

- spodnja majčka brez rokav
- majica z dolgimi rokavi
- spodnje hlačke
- nogavice/dokolenke
- hlače

V ruzaku ima pripravljene žabe, šal in rokavice, če je hladno, ko grejo v vrtcu ven.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.12.2006 22:40:35   
ona
Naša 2 letnica ima doma in v vrtcu:
Body kratek rokav ali brez rokavov
Majica z dolgimi rokavi
hlače(bolj termo ali žametne
nogavice
copate

Mi tudi ne poznamo žabic!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Otroci, ki ne smejo oditi
O mamah in očetih, ki ne znajo izpustiti.
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?