Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni menstruacije 4.1.2007 12:52:15
|
|
|
|
tosja
|
Tudi meni se je to že zgodilo, da kar 4 mesece ni prišla , sem pa dobila DABROSTON, tako da ne vem, ker si ti na klomifenu. Želim ti, da čimprej pride , potem pa v nove boje za lp, tosja
|
|
RE: Ni menstruacije 7.1.2007 23:50:05
|
|
|
|
pot
|
Najbolje, da jemlješ K po napotkih zdravnika ali vsaj 1. mesec poiskusi z manjšo dozo. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije 8.1.2007 4:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda, ko dobiš , potem začni jemat po navodilih zdravnika se pravi od 5-9 dne. Če ne dobiš , potem spet pokliči G. Ja, včasih je res najboljše začet z manjšo dozo, predvsem ker ti K stanjša sluznico in potem težje pride do vgnezditve. Celo če imaš svoje ovulacije. Če pa nimaš svojih O ali če G domneva da iz kakega drugega razloga moraš jemat 2 tableti, potem pa ga ubogaj.
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije in Klomifen 21.1.2007 11:50:29
|
|
|
|
ana2007
|
Pozdravljene! Rabila bi pomoč. Prosim za nasvet. Na ultrazvoku so mi ugotovili PCO sindrom. S partnerjem se trudiva da bi zanosila že pol leta. Ginekolog mi je prvo predpisal zdravilo Primolut - Nor. Kar sem jema 5 dni po tri tablete (od 21.12 do 28.12). Po krvavitvi od 3.1 do 7.1 sem pričela jemati klomifen. Tega se jemala od 7 do 12.1. Prosim katera mi lahko izračuna kdaj imam plodne dneve. Kaj mislite kaj bo. S partnerjem sma imela odnos 14.1 in 20.1 ker dela na terenu. Prosim če mi lahko katera pomaga še danes. Hvala že v naprej! ana
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije in Klomifen 21.1.2007 12:06:00
|
|
|
|
Hope2
|
Kljub nerednim menstruacijam, bi naj s pomočjo klomifena imela O nekaj dni po končanem jemanju klomifena. Koliko je to dni, se več ne spomnim, je pa v navodilih klomifena točno zapisano. Upam, da jih še imaš, če ne pa upam, da se ti še katera javi. 5-12 dni se mi zdi, nisem pa ziher. DRgač pa če je partner že bil na spermiogramu in ima kvalitetno seme, lahko semenčeca preživijo tudi do 5 dni. vso srečo
|
|
|
|
RE: Ni menstruacije in Klomifen 23.1.2007 15:22:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Bila sem pred nedavnim pri ginekologu, imela sem UZ, in mi predpisal Klomifen, ki jih moram jemati 2x na dan. Ali je to potrebno in če ima katera izkušnje s tem, koliko časa je rabila, da je zanosila...
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?