Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 9.1.2007 22:06:32
|
|
|
|
Marogica
|
Pojma nimam. Jaz sem 2x delala test z Clear Blue in mi je vedno pokazal točni rezultat že 1 dan po izostali menstruaciji. Malo še potrpi, kaj pa je 5 dni proti večnosti??
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 9.1.2007 22:10:54
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu. Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni.
|
|
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 9.1.2007 22:12:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alma2 Mislim, da so vsi testi na isti princip. Ugotavljajo vsebnost beta HCG hormona v urinu. Razlika je le v embalazi in posledicno v ceni. Se popolnoma strinjam z almo.
|
|
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 10.1.2007 12:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, iz osebnih izkušenj ti povem, da testa ne delaj prehitro( pred prvim izostankom). To sem naredila jaz 4 dni prej in test je pokazal . Danes ponoči pa ponovno krvavitev in spet ss. Sama vem, kako je težko počakat na pravi dan, samo kot je povedano - kaj je 5 dni proti večnosti. S tem se strinjam, samo čakanje te pa ubije. Verjemi mi, da je lažje čakat in dočakat , kot pa videt najprej , čez par dni pa kri. Vsak dan smo bogatejše za izkušnje in toplo ti priporočam, da mojo izkušnjo upoštevaš( verjamem, da nisem edina s takšno) in raje počakaš. Razočaranje bo manjše! Želim pa ti, da bi zagledala !!! Midva greva v nove boje novim zmagam naproti! LP vsem čakajočim!
|
|
|
|
RE: kateri test najbolj zanesljiv? 10.1.2007 14:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno sem delala cb mini, ki je vedno točno pokazal, delala sem ga prvi dan izostanka. Pred pričakovano nisem delala testa nikoli.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.