Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Krvavitev po transferju 26.1.2007 14:51:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj,to mi pa ni všeč !! Sem pa vseeno mislila,da Ti bo uspelo,sicer čisto vse pa še ni izgubljeno,jaz vedno upam do zadnjega. Verjamem,da si slabe volje,verjetno se bo tudi pri meni zgodilo isto,ker sva imeli zelo podobne simptome. Ne obupuj,saj imava še tri možnosti brezplačne,Ti tudi zamrznjenčke,verjamem,da nama bo enkrat uspelo.Pri tem je treba samo vztrajati,vztrajati,pa enkrat zasigurno rata. LP
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 4.2.2007 19:12:17
|
|
|
|
oxign
|
ojla! sem z vami držala pestke,,kaj zdaj??je ratalo punce?? sam tudi čakam dan d, ko nočem dobiti , še malo,,vendar te dnevi so najhujši,,če ne,,pa spet drugi krog inseminacije,, držim pesti tudi za vas..
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 5.2.2007 14:04:57
|
|
|
|
Crnitulipan
|
Jaz sem že na upajmo skupaj javila, da ni uspelo. Me je na 1o dan obiskala ... Zdaj pa se pripravljam na marec, ko bom šla po zamrznjnčka... Srečno tebi!!!
|
|
|
|
Krvavitev po transferju 5.2.2007 15:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
HAY! Tudi pri meni ni bilo sreče,sedaj je že en teden,kar je prišla ,tako da sploh ne razmišljam več o neuspehu,temveč se pripravljam na nov poskus,na žalost nimam zamrznjenčkov,tako da me zopet čaka špikanje na mojo veliko žalost.Ne vem še,kdaj bom šla ponovno v boj. Držim pesti zate Oxsig,da Ti uspe.Koliko let imaš?Si bila prvič v postopku?Koliko foliklov se je uspešno oplodilo?Sem radovedna,kaj.Ne zameri mi in se kmalu javi z dobrimi novicami. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Krvavitev po transferju 5.2.2007 19:37:40
|
|
|
|
oxign
|
ojla,, bila sem prvič na inseminaciji,,vendar se mi že kažejo znaki tako zelo nepričakovane ,, ah,,gremo laufat drugi krog,,stara sem 29 let,, pozdravček obema
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.