buča
|
Maša,kako si lepo napisala,da si hvaležna za enega otročka,bi pa rada šezanj kakšnega bratca ali sestrico-tudi meni se podobno dogaja.Prvič je bil ss,potem sem rodila 2003 punčko,za kar sem zelo hvaležna,da jo imam in tudi,če bi imela "samo" njo,bi bilo moje življenje izpopolnjeno.Kljub temu sva se z mojim pred 2 leti odločila,da ji podariva družbo,bratca ali sestrico.Po 6 mesečnem poskušanju,sem šla h G in mi je rekla,naj še malo na tem delava.In sva delala,pa delala,dokler ni minilo 19 mesecev in mi je, ja končno-predpisala Klomifen.Vendar zlomka-zanosila sem ravno tisti mesec pred Klomifenom,tako,da nisem vzela niti ene tabletke.Žal sem v 7 tednu začela krvavet in sta bratec ali sestrica spet postali le sanje.Sedaj tečeva 3.krog po splavu,mogoče počakam še kak mesec,dva in grem nazaj h G.Ker tako mlada pa nisem več,tudi moja pleča že dovolj križev nosijo... Ti kar pojdi h G,za par mesecev se zlaži,saj,vedela boš le ti..lp in naj nama čim prej uspe..moja hči si že tako želi bratca ali sestrico...zadnjič mi je rekla:dej,mami,mal se potlud no!
|