|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj na pregled če ti v drugo ne rata in ne rata
23.1.2007 10:53:23   
Maša
drage sotrpinke to je vse kar me ta trenutek res zelo zanima. zavedam se da je tu veliko deklet ki sploh še nimajo svojega angelčka. srčno iz dna srca želim vsem vam da to čimrepj doživite in z vami verjamem da vam bo ratalo. tudi jaz sem ena tistih kateri prvič ni uspelo-izgubila sem bitje v sebi, a vrnil se je ker sem to verjela.srečna neskončno sem za to bitje.....pa vendar si želim še kakšno sestrico ali bratca za mojega sončka...pa kar ne rata in ne rata inme samo zanima po kolkih neuspehih ste se ve naročile napogovor pro gienkologu ali kako to gre!?

hvala za odgovore ali pa vsaj link do odgovora..

pa SREČNO user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj na pregled če ti v drugo ne rata in ...
23.1.2007 10:54:46   
rija
po enem letu aktivnega poskušanja

aja, jaz sem se naročila pri G po petih letih neuspešnih poskusov....

< Sporočilo je popravil rija -- 23.1.2007 10:55:09 >

...vox populi...

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 11:12:06   
Hope2
Ja po enem letu aktivnega poskušanja si upravičen, do nadaljnih preiskav in obravnavanja, celo če že imaš od prej otročka. Če pa si 40 let stara, ali pa imaš PCO z nerednimi M oz zelo dolgimi ciklusi, pol te pa prej vzamejo.

Lahko pa prej opravita spermiogram, lahko samoplačniško in izključita moški faktor. Kvaliteta semena se lahko spreminja in slabša. Ti pa se enostavno lahko naročiš pri G poveš svoje probleme, mogoče ti naredi UZ, mogoče ti da Klomifen, mogoče te pa pošlje domov in ti pove, vrni se čez 1 leto. Odvisno kakega G imaš.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 11:28:55   
L & L
Oj MAŠA, jaz ti pa samo želim samo da čim prej zagledaš user posted image , se mi zdi da sta najina dva otročka isto star, moj ta starejši.
Že dolgo nisem nič zasledila o tebi pa ti kar tukaj pošiljam en lep pozdrav in veliko sreče.
LP.
ps. Kako kaj prvi otroček?

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 11:30:17   
kepica
Jaz sem šla po enem letu. In so preiskave sedaj že v polnem teku.
Srečno in čimprej še enegauser posted image  ti želim.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 12:32:59   
Naja31
Meni je G rekla, da po enem letu aktivnega "dela " na dojenčku, je čas ko začnejo pošiljati na preiskave.
Ampak to aktivno naj bi pomenilo redno na 2-3 dni.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2007 12:49:43   
mala maja
men je po dveh letih rekla naj še nekaj časa poskušavauser posted image , ko ni tudi pol leta po tem šlo me je šele resno jemala.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2007 17:39:30   
buča
Maša,kako si lepo napisala,da si hvaležna za enega otročka,bi pa rada šezanj kakšnega bratca ali sestrico-tudi meni se podobno dogaja.Prvič je bil ss,potem sem rodila 2003 punčko,za kar sem zelo hvaležna,da jo imam in tudi,če bi imela "samo" njo,bi bilo moje življenje izpopolnjeno.Kljub temu sva se z mojim pred 2 leti odločila,da ji podariva družbo,bratca ali sestrico.Po 6 mesečnem poskušanju,sem šla h G in mi je rekla,naj še malo na tem delava.In sva delala,pa delala,dokler ni minilo 19 mesecev in mi je, ja končno-predpisala Klomifen.Vendar zlomka-zanosila sem ravno tisti mesec pred Klomifenom,tako,da nisem vzela niti ene tabletke.Žal sem v 7 tednu začela krvavet in sta bratec ali sestrica spet postali le sanje.Sedaj tečeva 3.krog po splavu,mogoče počakam še kak mesec,dva in grem nazaj h G.Ker tako mlada pa nisem več,tudi moja pleča že dovolj križev nosijo...
Ti kar pojdi h G,za par mesecev se zlaži,saj,vedela boš le ti..lp in naj nama čim prej uspe..moja hči si že tako želi bratca ali sestrico...zadnjič mi je rekla:dej,mami,mal se potlud no!user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2007 18:30:07   
lilica
Pozdravljene, na to temo motram pa še kaj malo pripomnit, ker sem kar malo jezna na cel svet. Da malo razložim zakaj. 1 leto sva se trudila za najino malo srečo ki bo marca praznovala že 3 leta, od junija 2005 pa delava njeno sestrico oz. bratca ki si ju močno želi tako ona kot midva. NO in v začetki leta 2006 sem šla k dr. Rešu tako kot prvič samo da v prvo sva se mu prišla samo poakazat pa sem bila že noseča, v drugo pa ne gre in ne gre. Najprej je pogledal mene pa moža pa da naj malo čakava ker sva imela oba super izvide že od prvič(možev spermiogram je napisal da je odličen,na slikanju maternice pri meni pa je tudi bilo vse ok),nato mi je dal Klomifen tablete po katerih sem mislila da mi bo jajčnike ven vrglo, tako da sem jih jemala samo 1 mesec,potem pa sem prosila če me da na slokanje maternice,ker sem prvič po slikanju takoj zanosila.Šla sem na slikanje,slika čista (joj, gospa vi boste tik tak noseča boste vidla)tako da ko sem mu nesla izvide mi je dal spet Klomifen in rekel da se vidiva januarja letos če ne bo nič.Januar je tle jaz pa še vedno ni.Zato sem jezna na cel svet,sej ne vem točno nakoga,ker je vse ok,pa v bistvu nekaj glih ni,a ne.Vem da okrog dohtarjev ne bom več hodila ker vse traja pa kao ni nič narobe, ne me narobe razumet saj oni res niso nič krivi ampak jaz sem se vdala v usodo, da bomo imeli pa malo princesko ,ki je svojdva dojenčka poimenovala moj bratec ... in mala..
Saj enkrat morda bo!
No pa mi je malo lažje ker sem čist ven padla.
čao

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2007 20:24:59   
buča
se pravi,smo že tri,k smo na istem...samo ne se vdat..
jaz že dobivam mozolje,se pravi,da m prihaja..pa joje me tud nč ne bolijo,pa ponoč sem imela krčeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2007 13:39:11   
Maša
hvala vam prav vsem,.....nisem se uspela prej javiti! ja upajmo skupaj,..jaz jo ne pričakujem ravno sedaj te dni...pač pri meni se nikoli ne ve ker imam neredne menstruacije kar pomeni da imam možnost zanositve v vsakem mesecu manj kot običajno. sicer pa meže črviči..tko da...spet nič ne bo.

ampak ne bomo obupale-prav!!!!user posted image

na nas SKORAJŠNE user posted image user posted image

(odgovor članu buča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2007 14:31:45   
Smrekica
Pozdrav,
da ne boste samo 3 se vam pridružuje še četrta z istimi problemi. Prvič rodila 2003, drugič ne gre in ne gre. Sedaj grem še na laparoskopijo, pa bomo videli kaj bo. Včasih se mi zazdi, da je eden dovolj, potem pa pomislim, kako bi bilo lepo, da bi imela tamala bratca ali sestrico. Si nisem nikoli mislila, da bodo drugič taki problemi. Če pomislim se že več kot dve leti vrtimo v začaranem krogu.
Lep pozdrav!

(odgovor članu Maša)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kje živite?
Lilita

pri starših (26%)

v lastnem stanovanju (49%)

v tržno-najemniškem stanovanju (11%)

v neprofitnem stanovanju (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!