|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: reklama za kavo od Santane - je res tako ... 28.1.2007 12:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem,če je to res,ampak jaz jo imam najraje.Kupujem jo že dolgo in se mi zdi boljša tista v zeleni embalaži,kot tista v rjavi,čeprav so obe dobre.
|
|
|
|
|
RE: reklama za kavo od Santane - je res tako ... 28.1.2007 12:26:13
|
|
|
|
Marogica
|
Sem malo "pogooglala", ker sem sama kofetarica: 1. Kava vsebuje: niacin, kalij, magnezij, dosti antioxidantov 2. Nova študija(leto2005) je dokazala, da kava nima negativnih vplivov na pritisk, puls, sladkor v krvi, kot je bilo do sedaj rečeno. 3. Nove študije dokazujejo tudi, da se pri ca 6 skodelicah kave na dan zmanjša risiko raka na prsih za 70%. 4. Zmanjša se verjetnost Parkinsonove bolezni ali pa "zavira" pri tistih, ki jo že imajo, ker se vzpodbuja nastajanje Dopamina (snov, ki je v živčnih celicah). SEveda pa ni pisalo za Santana kavo, ki jo v tujini sploh ne poznajo, temveč za kavo na sploh.
|
|
|
RE: reklama za kavo od Santane - je res tako ... 28.1.2007 12:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem velika kofetarica in se med nosečnostjo iz kave skoraj diplomirala . Tri do štiri skodelice kave med dosečnostjo dokazano nimajo nobenih učinkov na otroka. Če vam kava paše, jo pijte. Jaz jo spijem veliko, zbolim vsakih sedem let, razne viroze, prehladi, migrene in ostale vsakodnevne bolezni so mi španska vas.
|
|
|
|
|
RE: reklama za kavo od Santane - je res tako ... 28.1.2007 13:58:38
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz sem turbo kofetarica in tudi zelo redko zbolim, pravzaprav sem lani prvič v življenju dobila potrjeno diagnozo kakšne bolezni sploh( pljučnical), le prehladi so pri meni kar pogosti - no, tukaj imajo pa geni prste vmes, kamor niti kofe ne seže
|
|
|
|
|
RE: reklama za kavo od Santane - je res tako ... 28.1.2007 14:34:00
|
|
|
|
Moyca_
|
ok, ker sem jaz tudi kofetarica velika
|
|
 | Stran: [1] |
Če ima otrok DVE IMENI...Lubici... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?DA (
24%)

NE (
66%)

DRUGO - podaj komentar (
10%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!