Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nogavičke, dokolenke-kje 13.2.2007 7:03:50
|
|
|
|
CUKRČEK
|
*Calzedonia *Aldo Pa tudi v drogerijah in "navadnih" štacunah se dobi že kake lepe nogavičke(je pa dejstvo, da le te niso tako kvalitetne....se vzorci na podplatu "znucajo")
|
|
RE: Nogavičke, dokolenke-kje 13.2.2007 10:31:13
|
|
|
|
amalija
|
Najpogosteje Calzedonia, včasih tudi Fabiani in Polzela
|
|
|
|
RE: Nogavičke, dokolenke-kje 13.2.2007 12:37:25
|
|
|
|
Nyah*
|
Fabiani, Mili, Polzela, vcasih tudi v Massu, sem ene parkrat kar lepe in kvalitetne dobila. Zadnijic sem za ene kariraste v BTC-ju dala 1.200 SIT, pa so se se isti dan strgale , huh sem bla jezna.
|
|
|
|
RE: Nogavičke, dokolenke-kje 13.2.2007 12:39:20
|
|
|
|
muška
|
calcedonija ima zdaj baje neko znižanje ali akcije,... nekaj sem slišala
|
|
|
|
RE: Nogavičke, dokolenke-kje 13.2.2007 21:02:20
|
|
|
|
zverinca
|
Jaz imam kar malo manije na te štunfke če jih vidim in da so mi všeč, grejo z mano aha, kupujem jih pa kjer jih pač vidim, tudi v sparu sem jih že kupila, drgač pa calzedonia, fabiani, polzela...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.