Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Šminka, senčilo za svetlo polt? 13.2.2007 13:58:53
|
|
|
|
amalija
|
Jaz sem po opisu precej podobna tebi in uporabljam : temno siv dvojček od Manhattna, pa viola od Isadore (sv./temno), pa Art Deco št. 69 (ta je taka vijolična, precej temna, primerna mogoče bolj za večerne situacije). Potem še kakšne roza, pa zlate in bež, prav tako tudi kaka antracit/svetlo modra/petrol barva (pazi samo na odtenek + pri teh baarvah jaz potem vedno kombiniram 2 ali več različnih senčil, npr. sv. modro in zlato/bež ipd.). Šminka pa čisto odvisno, bi morala poizkusit. Jaz bolj uporabljam glose, npr. REvlon Coffe Glam (v flaški je dosti temna videt, pa na ustnicah potem ni), pa od MUFa imam enega zlatkastega in enega bolj roza (Chrom gloss, št. 82), pa od Manhattna enega viola, potem Bourjaulis emega rdečega. Vse barve ti bodo pasale, če boš le našla pravi odtenek (najboljše pri tem je direkten poizkus) Rdečila z alica - Deborah Paprika se meni zdi najbolj 'originalen', da izgled rahlo 'zadihanih' lic, potem ima ravno tako Deborah enega malo bolj roza, lahko vzameš tudi kakega bolj rjavkastega. Je pa pomembno, kako in koliko ga naneseš - spet vaja Edino rdečilo, ki meni res ne potegne, je oranžkasto...
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.