Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A se res vse tako rihtate? 14.2.2007 19:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma jaz si kar nekak ne vzamem časa za te stvari, pa ne vem, a ga res nimam ali samo mislim, da ga nimam. Res da delam skoz zvečer, kadar sem pa frej, pa raje izkoristim čas za družinico, ker so skupni večeri redki. Zjutraj in čez dan imam pa itak tamalo, pa ni šans, da jo pustim samo in se grem razvajat v kopalnico. Mogoče mi bo za začetek enkrat na mesec uspelo, čez par let pa še kaj več.
|
|
|
|
RE: A se res vse tako rihtate? 14.2.2007 19:35:48
|
|
|
|
zverinca
|
Tuširanje vsak dan, včasih tudi dvakrat (sploh poleti). Lasje na dva dni. Mal sem mahnjena na čistočo zob, 4-5x na dan. Al pa tud večkrat.. krtačko mam zmeraj sabo v torbici.. Za obraz enostavna krema, bepanthen losion. Losionov za telo ne maram, enkrat na teden pa se namažem z baby oljem na mokro kožo in se ne brišem, zavijem se v 'šlafrok'. Peeling za telo enkrat na teden, istočasno kot potem olje. Peeling in maska za obraz enkrat na teden. Britje nog in bikini enkrat na teden (včasih pade tudi kaka daljša pavza ), poleti tudi večkrat na teden. Pod pazduho pa kar dvakrat, trikrat na teden. Vse to usput med tuširanjem. Mascara obvezno (enako kot ti sem brez mascare videti na smrt bleda), sem pa tja tudi črtalo in senčilo. Puder redko, sam opažam da imam ful lisasto kožo po faci, pa bi blo fajn večkrat si dat puder, sam se mi enostavno ne da... Vazelin večkrat na dan, če mi pride pod roke gloss se še z njim napacam. Nohti pa vedno nalakirani, ampak lepo pristriženi. Prevladuje rdeča barva (sej to si verjetno opazla ) v raznih odtenkih, sem pa tja tudi kak rjav odtenek. Enako na nogah. Tudi pozimi. Zdej, če pogledam svoj spisek zgleda, kot da sem vsak dan 2h v kopalnici, samo nisem, je moj desc več nekako mi je vse postalo rutina in res vse opravim by the way....
|
|
|
|
RE: A se res vse tako rihtate? 14.2.2007 19:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca Nohti pa vedno nalakirani, ampak lepo pristriženi. Prevladuje rdeča barva (sej to si verjetno opazla ) Ja, sem. Tako v oči bodejo, da sem bila raje na varnostni razdalji. No, sej očitno mi manjka predvsem organizacija. Ko se to naučim, bom pa vsa cvetoča in dehteča in samozavestna.
|
|
|
|
RE: A se res vse tako rihtate? 14.2.2007 20:16:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, ne... Minimalno, da se počutim dobro. Maskara, parfum in to je to. Pa puder, če slabo spim. Samo v vodi se rada namakam v neomejenih količinah in perem lase skoraj vsak dan. Pa rodit sem šla z dolgimi, živo rozastimi nohti. Sem imela res časa na porodniški . In ni fora v rihtanju, fora je v esprit-u .
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.