Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
dale vstran? Jaz namreč imam muco in psa , res da je pes vednom veni muca pa ni in me zanima kaj si mislite o tem. No, jaz pod nobenim pogojem nebi dala moje Žužke vstar, jo mam preveč rada pa moj
tudi. Bomo pač bolj pazili, ko bo
!!! 
.
No, pa jaz je res ne bom dala nikamor
. Sem bla čisto na tleh, ampak vsaj to vem, da pač je nekje in da je vsaj živ - upam da. Imela sem ga več kot dve leti in mi je zares hudo, ko ga verjetno nikoli več ne bom vidla. Tako se je izpolnila želja vseh tistih okrog mene, da ne smem met mačka in na njihovo željo in mojo žalost se je zgodilo še to. Po moje mačke in psi ne morejo nekaj škodit, vsaj tisti ne, ko zanje skrbimo in se ne klatijo bogve kje. Živali pa ne moreš kar vstran dat, ko se tako navežeš nanjo, včasih tako kot na človeka, če še ne bolj. Tega pa tisti ne razumejo, ko nimajo radi živalic.
. Z toksoplazmozo na srečo ne bom imela težav ker sem jo že 1x prej staknila in je moj
To je blo tako drenje, da je joj, pa še smlila se mi je da jo mantram