|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samoplačniško k dr. Rešu
26.2.2007 13:19:16   
zmaja
Zanima me, če je katera šla samoplačniško na prvi pregled, kakšen je bil ta pregled, koliko se čaka in koliko približno stane? bi pa rada skupaj opravila moj pregled in spermiogram.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: samoplačniško k dr. Rešu
1.3.2007 15:01:39   
varja
Če si partner pri svojem osebnem zdravniku zrihta napotnico, je spermiogram pri dr. Rešu brezplačen. Ko sva šla midva prvič k njemu, je mož oddal spermo, mene ni nič pregledal, samo malo smo se pogovorili. Spermo je takoj pogledal pod mikroskopom in videl, da je bolj uboga. Nato je rekel, naj se ogasiva čez tri mesece za nov spermiogram, ker se semenčice obnavljajo na tri mesece.

(odgovor članu zmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: samoplačniško k dr. Rešu
13.3.2007 12:24:16   
majrim
zmaja...jaz sem bila pri Rešu...ker nama nikakor ni uspelo,da bi zanosila,je g fanta poslala na spermiogram,jaz sem naredila svoje preiskave,pol pa z napotnico k Rešu,ampak ti gkih ne pomaga dosti,ker te postavi pol pred dejstvo...ali čakaš ali pa plačaš in si takoj na vrsti...mi smo plačali(hvala tašči ker mi je dala,če ne,bi mogla vzet kredit) in na srečo,smo že v 1. poizkusu uspeli in to samo z enim mojim jajčecem...tako,da zdaj pričakujemo Nežo v juliju...gre pa vse full hitro,ko začnešuser posted image

_____________________________

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG


(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: samoplačniško k dr. Rešu
15.3.2007 16:40:16   
jadrnica
a lahk vprašam, koliko pa je treba plačat, da si kmalu na vrsti?
oziroma  koliko je pa za čakat, če pač nimaš toliko denarja ?
hvala za odgovor.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: samoplačniško k dr. Rešu
16.3.2007 10:35:41   
DaisyE
Pri Rešu je tako, da lahko na začetku prideš k njemu z napotnico in določene preiskave opravi pač zastonj. Pol pa, če se izkaže, da ni druge možnosti kot umetna oploditev, takrat se pa začnete o denarju pogovarjat. Reš namreč na koncesijo dobi precej manj postopkov in te pol navadno špara za tiste, ki so pri njemu že bli samoplačniško. Deluje po principu enega plačaš, enega maš zastojn. Jaz sem ga vprašala, kako bi bilo, če bi pri njemu počakali na prvi postopek na napotnico, pa je reku, da se ne splača, ker bom pol prej na GK na vrsti (pa bi tam čakala eno leto).

IVF-ICSI stane 1010 evrov + zdravila si sam kupiš v Italiji, stanejo pa cca. 260 evrov. Računaj vse skupaj 1300 evrov.

Klasičen IVF je pa nekaj bolj poceni, jaz ne vem, koliko je, govori se pa, da okrog 190.000 sit plus zdravila.

Drugače se ti pa po moje spermigram in ostalo splača pri njemu na napotnico naredit, ker gre bolj hitro, edini drek je, da ti pol na GK ne upoštevajo njegovega izvida spermiograma.

Upam, da sem bla kaj v pomoč.

LP

_____________________________

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.


(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: samoplačniško k dr. Rešu
16.3.2007 12:55:18   
jadrnica
Full hvala za vsa pojasnila, sem se bolj sveza v vseh teh stvareh in sem/sva malo zmedena, kako vse poteka. Me pa od vsega najbolj bega to, da je spremiogram iz GK lj zelo slab ( zanositev po naravni poti je zelo malo verjetna - takole ga je komentiral stanko Pušenjak na med.over net),  ko je šel partner zadnjič k Rešu, pa mu je ta rekel, da je spemiogram res slab, ampak bi se morda dalo  po naravni poti zanosti. Midva pridno user posted image , imava pa naslednji mesec skupaj pregled pri njemu -Rešu. Noro, tole so pa kar velike številke, me je kar strah, če bom morala vse to plačat. ker pac nimava hudih plač. Ampak z veseljem naredim vse za dojenčka :)

Se enkrat hvala za vsa pojasnila

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: samoplačniško k dr. Rešu
16.3.2007 13:12:07   
DaisyE
Ma zaenkrat se ne sekikiraj in veselo hopacupaj user posted image user posted image user posted image , pol pa javi, kaj bo. user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?