Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

) let nazaj. Pazila sem otroke v veliko družinah. Pri nekaterih res samo 1x ali 2x, ampak pri eni družini sem bila pa 5 let. Še zdaj imamo stike. Ko sem bila 1. tam, so bili tako zadovoljni z mano (no, njihova hčerkica me je lepo sprejela - potem so dobili še 4 otroke v času mojega "varstvovanja"), da so me prosili, če me lahko direktno kontaktirajo - seveda sem bila za in od takrat naprej sem bila njihova. Sem se prav navezala na družino in dvomim, da sem bila edina taka. Mogoče samo traja nekaj časa, da koga takega najdeš. Sem pa čuvala njihove otroke kako uro čez dan, pogosto zvečer do poznih ur, redno, ker sta imela nek abonma v CD, pa poleti, ko so jih za 1 mesec vzeli iz vrtca, sem jih potem jaz čuvala po cele dneve 2 tedna (kolikor niso bili na dopustu).
bi se sama lotila takega recepta in upala, da si uspem najti kako tako punco, pa je zaenkrat kon nalašč moja 18letna svakinja, ki rada priskoči na pomoč. Če pa kdaj ne bo šlo, se bom pa zagotovo obrnila na Sezam.