|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Eh, včasih mislim da...
14.3.2007 7:40:27   
skuštrana
2 stvari mi morate razložiti, ker ju ne razumem!

a) Kako vas ne moti, da je otrok v umazanih oblačilih?

b) Kako mu dovolite, da je pomanjkljivo oblečen, če je mrzlo - a vama ni žal otroka, če zboli? Zame osebno so to malo prehude poseldice

Raho, glej..Pri nas je tako - zunaj je mraz, gremo ven. Seveda smo oblečeni, ampak potem zunaj se pa naša kar naenkrat reče, da ji je vroče in se sleče. Poanta je v tem, da ji je res vroče, saj ko jo potipam za vratom je mokra. Sicer pa je po moje to normalno, ker tamali zunaj divjajo in niso na miru niti sekunde. Logično, da jim je vroče. Isto, ko spi. Jaz imam na sebi kovter in deko pa še pidžamo, tamala pa samo pižamo..Ko jo potipaš je malo hladna, ampak spi pa kot ubita celo noč, tako da..Ji očitno paše..
No, bolni smo bili do sedaj - enkrat vnetje uh, par podedovanih prehladov, šesta bolezen, ena trebušna gripa...Nič pretresljivega, vse bolj ko ne podedovanouser posted image , tako da tole oblačenje in neoblačenje nima veze z boleznimi. To je odvisno od imunskega sistema otrok, in ne bo nič pomagala, če ji jaz dam na glavo kapo ali pa ne.

Glede umazanih oblačila pa je tako, da sem jaz tu poplna nepicajzla - še nikoli nisem kupila raznih kemikalij odstranjevanje madežev (enega mi je dala mama, sem ga porabila) pa ravno tako živimo..Kaj pa vem, te cote so meni tak potrošni materijal, tako da se ne sekiram..Ok, ne bo šla v orto umazanih cotah med ljudi. dokler smo pa doma mi je pa čisto vseeno, če ima nasebi kak flekec ali pa dva. Je pa tudi res, da je naš otrok en tak mali štor, da ni za verjet, tako da če bi želela, da je čista bi jo preoblačila 10 krat na dan. Najmanj.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.3.2007 8:45:51   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

sem malo za lunouser posted image . Zakaj? Zato, ker
1. se ne sekiram, ko in če tamala nosi v usta raznorazne kamenčke in veje in podobne stvari pobrane s tal Jaz mojemu tega ne bom dovolila, niti doma pred hišo ali v stanovanju, ker ni higienično
2. se ne sekiram, kadar mi tamala demolira stanovanje (beri pritisk tipke na daljincu, riše po steni, maže tla s kremo, trosi naokoli cimet in origanouser posted image , ne pospravlja igrač, vleče ven posodo,...) Verjetno se ne bom niti jaz - no, kar se sten tiče, bomo dali v predsobi veliko tablo, tako da, naj tam riše user posted image
3. naše dete ne hodi spat ob sedmih zvečer, ampak je bilo včeraj budno celo do 1 ponoči, oz. je ne silim, da mora spat od 7 do 7 Naš od otrujenosti zaspi ok8h zvečer in spi do 6.30h
4. mi je čisto vseeno, če tamla hodi okoli kot mali pujs, saj jo bom zvečer dala v banjo in bo kot novauser posted image Ravno mi ravno ni, če je mali totalno popackan, ga grem raje spreoblečt
5.se mi zdi tandemsko in dojenje do 4 leta nekaj najbolj normalnega Meni tudi
6.ne gledam kot bik v nova vrta, če vidim dete, ki se nosi v slingu, ruti in podobnih "ciganskih" zadevahuser posted image Niti jaz ne
7. se sploh ne sekiram, ker naša 26 mesečnica trenutno spi v najini postelji Tudi jaz se ne
8. mislim, da enoleten otrok ne spada v vrtec, socializacija gor ali dol S tem se POPOLNOMA STRINJAM
9. ker je naša 26 mesečnica še vedno doma in se še vedno odločam ali bo šla januarja naslednje leto v vrtec (in še to za samo 4 urce) Jaz bom ob teh mesecih že delala user posted image
10.ne jamram kadar naš otrok ne spi ponoči, ker bo itak minilo (in še vedno je) Tudi jaz ne
11. ne morem poslušat otroškega joka, jo rajši vzamem v roke - razvajanje gor ali dol Vedno
12. se mi zdijo nekatere stvari pri samoumevne - da moraš če imaš malega otroka eno in isto stvar pospravit milijonkrat, da ne moreš imeti tipi topi stanovanje in grem rajši ven s tamalo kot pa pomivat posodo (saj bo počakala do jutri), da če je nekaj res nevarno potem to umaknem, ne pa da se non stop derem ne to, pusti to.. 100% RES
13. ji ne tiščim non stop kapo na glavo oz. se ne sekiram, ko si tamal sleče bundo in kapo pri 0 stopinjah, ker ji je pač vročeuser posted image Naš ima že pri 3mesecih obsesijo kapo dol včet - tega ne pustim in mu jo vedno popravim, zato od jeze zaspi user posted image
14. ne letam k zdravniku za vsako svečko iz nosa Tudi jaz ne
15. ker se sploh ne sekiram, če ima kakšno packo na obleki in jo ne letim preobleč za vsako figo Majhna packa ni problem
16. ker ji pustim, da zunaj čofota po vodi kljub nizkim temperaturam Pomojem ne bom tega dovolila - ok, v gum.škornjih, verjetno
17. ker se ne sekiram, če hoče pri 15 stopinjah namočit noge v morje Nismo ravno ob morju in če bomo ob takšnih stopnijah tam, zakaj pa ne user posted image
18. ker na igrišču ne stojim non stop za njeno ritjo in če pade počakam, da se vstane sama Še ne morem rečt
Mah, takšnih in drugačnih stavri je še za cel kamion.Jaz vem, da smo starši različni in to sprejemam, mi gre pa že pošteno na živce, kako imajo nekateri potrebo posegat v moj način vzgoje. In se včasih vprašam, če sem res za lunouser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.3.2007 11:25:29   
Bonnie_RR

1. se ne sekiram, ko in če tamala nosi v usta raznorazne kamenčke in veje in podobne stvari pobrane s tal
2. se ne sekiram, kadar mi tamala demolira stanovanje (beri pritisk tipke na daljincu, riše po steni, maže tla s kremo, trosi naokoli cimet in origanouser posted image , ne pospravlja igrač, vleče ven posodo,...)
3. naše dete ne hodi spat ob sedmih zvečer, ampak je bilo včeraj budno celo do 1 ponoči, oz. je ne silim, da mora spat od 7 do 7
4. mi je čisto vseeno, če tamla hodi okoli kot mali pujs, saj jo bom zvečer dala v banjo in bo kot novauser posted image
5.se mi zdi tandemsko in dojenje do 4 leta nekaj najbolj normalnega
6.ne gledam kot bik v nova vrta, če vidim dete, ki se nosi v slingu, ruti in podobnih "ciganskih" zadevahuser posted image
7. se sploh ne sekiram, ker naša 26 mesečnica trenutno spi v najini postelji
8. mislim, da enoleten otrok ne spada v vrtec, socializacija gor ali dol
9. ker je naša 26 mesečnica še vedno doma in se še vedno odločam ali bo šla januarja naslednje leto v vrtec (in še to za samo 4 urce)
10.ne jamram kadar naš otrok ne spi ponoči, ker bo itak minilo (in še vedno je)
11. ne morem poslušat otroškega joka, jo rajši vzamem v roke - razvajanje gor ali dol
12. se mi zdijo nekatere stvari pri samoumevne - da moraš če imaš malega otroka eno in isto stvar pospravit milijonkrat, da ne moreš imeti tipi topi stanovanje in grem rajši ven s tamalo kot pa pomivat posodo (saj bo počakala do jutri), da če je nekaj res nevarno potem to umaknem, ne pa da se non stop derem ne to, pusti to..
13. ji ne tiščim non stop kapo na glavo oz. se ne sekiram, ko si tamal sleče bundo in kapo pri 0 stopinjah, ker ji je pač vročeuser posted image
14. ne letam k zdravniku za vsako svečko iz nosa
15. ker se sploh ne sekiram, če ima kakšno packo na obleki in jo ne letim preobleč za vsako figo
16. ker ji pustim, da zunaj čofota po vodi kljub nizkim temperaturam
17. ker se ne sekiram, če hoče pri 15 stopinjah namočit noge v morje
18. ker na igrišču ne stojim non stop za njeno ritjo in če pade počakam, da se vstane sama
Mah, takšnih in drugačnih stavri je še za cel kamion.Jaz vem, da smo starši različni in to sprejemam, mi gre pa že pošteno na živce, kako imajo nekateri potrebo posegat v moj način vzgoje. In se včasih vprašam, če sem res za lunouser posted image

Se skoraj z ničemer ne strinjam. Ene par alinej mi je pa sploh totalno mim (poudarjeno)...user posted image user posted image user posted image

Sicer pa vsak po svoje...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 28
14.3.2007 20:14:57   
Moyca_
verjetno si malo za luno ja, ker določene stvari se mi zdijo malo bolane. Otroka pustiti do 1 zjutraj gor, ker on že ve kdaj bo šel spat- mislim ti si starš ti postavljaš meje in ga USMERJAŠ, kar se mi zdi zelo pomembno.
Mogoče se ti samo ne da ukvarjat z svojim otrokomuser posted image
1. ja se sekiram, samo ne delam panike (kaj pa če bo vzela kako iglo stal ali pa kondom,...)
2. se ne sekiram, kadar mi tamala demolira stanovanje v mejah normale. Rišejo mi že ne po hiši, ker imajo table in zvezke in zunaj vrt,...
3. naše dete ne hodi spat ob sedmih zvečer, ampak je bilo včeraj budno celo do 1 ponoči, oz. je ne silim, da mora spat od 7 do 7 Skrajno neumno, tudi moja dva bi vzdržala do 1 zjutraj, drugi dan pa bi bila tečna. Ti moraš otroku postavit nek ritem
4. mi je čisto vseeno, če tamla hodi okoli kot mali pujs, saj jo bom zvečer dala v banjo in bo kot novauser posted image no tukaj se strinjam, če sta le doma
5.se mi zdi tandemsko in dojenje do 4 leta nekaj najbolj normalnega bravo za tebe
6.ne gledam kot bik v nova vrta, če vidim dete, ki se nosi v slingu, ruti in podobnih "ciganskih" zadevahuser posted image   a kdo gleda kot bik v nova vrata? Mislim da se to že vsem zdi normalno
7. se sploh ne sekiram, ker naša 26 mesečnica trenutno spi v najini postelji tu pa tam že, vedno pa ne, ker se tudi jaz rada spočijem
8. mislim, da enoleten otrok ne spada v vrtec, socializacija gor ali dol kakor kdo (moj mali je šel z enim letom v vrtec, ker sem precenila da je za vrtec
9. ker je naša 26 mesečnica še vedno doma in se še vedno odločam ali bo šla januarja naslednje leto v vrtec (in še to za samo 4 urce) po želji
10.ne jamram kadar naš otrok ne spi ponoči, ker bo itak minilo (in še vedno je) jaz pa jamram včasih ko sem zaspana, pa vem da bo minilo
11. ne morem poslušat otroškega joka, jo rajši vzamem v roke - razvajanje gor ali dol (včasih je potreben in mislim da tvoja mala že ve da mama ne more poslušati kako joka)user posted image
12. se mi zdijo nekatere stvari pri samoumevne - da moraš če imaš malega otroka eno in isto stvar pospravit milijonkrat, da ne moreš imeti tipi topi stanovanje in grem rajši ven s tamalo kot pa pomivat posodo (saj bo počakala do jutri), da če je nekaj res nevarno potem to umaknem, ne pa da se non stop derem ne to, pusti to.. men tudi
13. ji ne tiščim non stop kapo na glavo oz. se ne sekiram, ko si tamal sleče bundo in kapo pri 0 stopinjah, ker ji je pač vročeuser posted image pri o stopinjah ga oblečem nazaj
14. ne letam k zdravniku za vsako svečko iz nosa jaz tudi ne, ker bi lahko bila potem vsak dan tam
15. ker se sploh ne sekiram, če ima kakšno packo na obleki in jo ne letim preobleč za vsako figo to si že povedala, samo v drugem pakiranjuuser posted image
16. ker ji pustim, da zunaj čofota po vodi kljub nizkim temperaturam a si bolanauser posted image - zdaj ne vem kako to misliš, a po lužah z škornji, potem je ok, al misliš kako drugačeuser posted image
17. ker se ne sekiram, če hoče pri 15 stopinjah namočit noge v morje če si hoče namočit noge se verjetno večina res ne
18. ker na igrišču ne stojim non stop za njeno ritjo in če pade počakam, da se vstane sama dvomim da počakaš da se sama vstane -kaj pa če jokauser posted image user posted image
Mah, takšnih in drugačnih stavri je še za cel kamion.Jaz vem, da smo starši različni in to sprejemam, mi gre pa že pošteno na živce, kako imajo nekateri potrebo posegat v moj način vzgoje. In se včasih vprašam, če sem res za lunouser posted image VEČ NE MISLIM DA SI ZA LUNO, AMPAK SI
to je samo moje skromno mnenje
In starši smo na svetu zato, da iz otrok naredimo ljudi, takšne ki bodo znali skrbeti za sebe, ki bodo imeli hrbtenico in ki bodo imeli določene stvari v glavi pošlihtane, ter bodo vedeli da jih ljudje ne bodo v življenju nosili po rokah

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.3.2007 0:03:12   
Mavrična zvezdica

to, da tamala hodi spat, kadar se ji zahoče, je (po mojem mnjenju) zanjo slabo. otroku moraš bioritem priučiti. sedaj ti sicer lahko spi zjutraj in čez dan. ko bo morala v vrtec/šolo in bo navajena zvečer bedet, bo čez dan zmatrana. otroci rabijo nočni počitek dosti bolj (oz dosti več) kot odrasli. da ne govorim, da se mora tudi malo o redu poučiti.

pri nas smo zelo free, ampak spanje ponoči pa mora biti. in tu sva mama in ata vztrajna in neizprosna. pa v končni fazi, tudi jaz rabim zvečer kako uro zase, da se k sebi spravim od celega dneva. nekateri bodo rekli, da sem egoist. hm, pa sem. če zase ne bom poskrbela, tudi za otro
IZVIRNO SPOROČILO: raho

1. se ne sekiram, ko in če tamala nosi v usta raznorazne kamenčke in veje in podobne stvari pobrane s tal Tega ne dovolim, zato, ker nikoli ne veš, kaj vse je lahko na teh kamenčkih, vejicah in ostalih stvareh, ki so na tleh. Danes bo res morda kamenček, ampak kaj, če bo pa jutri narkomanska igla ali kak drugi ostri predmet? A naj ga kar da v usta?
2. se ne sekiram, kadar mi tamala demolira stanovanje (beri pritisk tipke na daljincu, riše po steni, maže tla s kremo, trosi naokoli cimet in origanouser posted image , ne pospravlja igrač, vleče ven posodo,...) Tudi tega ne dovolimo, razen pritiskanja tipk na daljincu.
3. naše dete ne hodi spat ob sedmih zvečer, ampak je bilo včeraj budno celo do 1 ponoči, oz. je ne silim, da mora spat od 7 do 7 Naše dete pa ima uro, ob kateri mora hoditi spat, brez ugovora. Enostavno mora.
4. mi je čisto vseeno, če tamla hodi okoli kot mali pujs, saj jo bom zvečer dala v banjo in bo kot novauser posted image Osnova bontona je, da nismo kot pujsi, se pravi, da pauzimo na obleke, ki jih imamo oblečene. In tega se pri nas v hiši vsi držimo predvsem zato, ker nimamo čistilke in perice. TO delo prostovvoljno opravljam jaz.
5.se mi zdi tandemsko in dojenje do 4 leta nekaj najbolj normalnega To pa ja.
6.ne gledam kot bik v nova vrta, če vidim dete, ki se nosi v slingu, ruti in podobnih "ciganskih" zadevahuser posted image Tudi sama ga še vedno nosim v slingu.
7. se sploh ne sekiram, ker naša 26 mesečnica trenutno spi v najini postelji Seveda, da mu dovolim, da spi pri naju. Saj sem ga pa tako navadila.
8. mislim, da enoleten otrok ne spada v vrtec, socializacija gor ali dol Če imajo starši možnost, da ostane otroček še kakšno leto doma, ok, če ne pa zagovrjam izključno vrtec.
9. ker je naša 26 mesečnica še vedno doma in se še vedno odločam ali bo šla januarja naslednje leto v vrtec (in še to za samo 4 urce) Naš bo šel v vrtec najverjetneje septembra. Če seveda ne bom user posted image . Potem pa bomo zaradi vseh nalezljivih bolezni še malo potegnili.
10.ne jamram kadar naš otrok ne spi ponoči, ker bo itak minilo (in še vedno je) Nikoli ne jamram.
11. ne morem poslušat otroškega joka, jo rajši vzamem v roke - razvajanje gor ali dol To naredi vsak normalen stariš.
12. se mi zdijo nekatere stvari pri samoumevne - da moraš če imaš malega otroka eno in isto stvar pospravit milijonkrat, da ne moreš imeti tipi topi stanovanje in grem rajši ven s tamalo kot pa pomivat posodo (saj bo počakala do jutri), da če je nekaj res nevarno potem to umaknem, ne pa da se non stop derem ne to, pusti to.. Stvari po stanovanju so razporejene enako kot ko piškota še ni bilo. Sam pa točno ve, česa se lahko dotika in česa ne.
13. ji ne tiščim non stop kapo na glavo oz. se ne sekiram, ko si tamal sleče bundo in kapo pri 0 stopinjah, ker ji je pač vročeuser posted image Ima kapo, če je mrzlo in če piha, ker si ne želim, da bo imel vneta ušesa. So tebe že kdaj bolela ušesa? ČE ne, poiskusi. Bunde si pa nima pri 0 stopinjah kaj za slačiti.
14. ne letam k zdravniku za vsako svečko iz nosa Letam, zato, ker iz nedolžne svečke lahko nastane še kaj drugega nenedolžnega.
15. ker se sploh ne sekiram, če ima kakšno packo na obleki in jo ne letim preobleč za vsako figo Za packo se ne sekiram, preoblečem pa ga, ker ima pravico biti v čistem.
16. ker ji pustim, da zunaj čofota po vodi kljub nizkim temperaturam Ja, v gumijastih škornjih, ja.
17. ker se ne sekiram, če hoče pri 15 stopinjah namočit noge v morje Pa še kaj...
18. ker na igrišču ne stojim non stop za njeno ritjo in če pade počakam, da se vstane sama Odvisno na katerem igrišču.

Skuštrana, samo moje blagodejno opozorilo - otroku je kljub temu, da si zagovornica AP (tudi jaz se vidim v nekaterih točkah) potrebno psotaviti meje, če ga želiš naučiti živeti. Kaj pa ko več ne boš ladala z njo, ker deklica ne bo imela nobenih omejitev? Kaj boš pa počela takrat?

Tudi pri nas je tako - razen slinga (najprej smo imeli kengurujčka, potem mu je pa bolj ustrezalo, da je hodil sam ali pa se peljal v vozičku, jaz pa tudi nisem forsirala).
Pa spi naš praviloma v svoji sobi in svoji postelji, ker v tem uživa in svojo posteljo obožuje, zjutraj pa vedno prileze k nama, pa tudi ponoči je vedno dobrodošel. Danes je recimo že ko je šel spat rekel, da bo malo v tamali postelji, potem pa pride k meni v ta veliko (oči ima nočno) in je res ob enajstih prihlačal.

Glede popoldanskega spanja pa: naj mora počivat. Običajno zaspi, včasih pa si na posteljo privleče knjige ali igračke in se tako zamoti. Pa naj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.3.2007 0:12:53   
Mavrična zvezdica
Aja, še glede dojenja: ok, dokler obema odgovarja - naš je imel sam dovolj pri 9 mesecih, pa sva nehala.Je  pa res, da do 4 leta pa jaz zagotovo ne bi vztrajala - takrat jaz to vidim, le še kot crkljanje - to pa lahko izvedemo tud drugače, pa nam(a) je lahko prav tako lepo.

LP

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.3.2007 14:07:10   
piščanc

1. se ne sekiram, ko in če tamala nosi v usta raznorazne kamenčke in veje in podobne stvari pobrane s tal
!s kamnom se lahko tudi zadavi, prav tako vse majhne igrače, zato je to pri nas prepovedano
2. se ne sekiram, kadar mi tamala demolira stanovanje (beri pritisk tipke na daljincu, riše po steni, maže tla s kremo, trosi naokoli cimet in origanouser posted image , ne pospravlja igrač, vleče ven posodo,...)
!vse v mejah normale - lahko se igra s posodami, ne sme pa jih uničevati
3. naše dete ne hodi spat ob sedmih zvečer, ampak je bilo včeraj budno celo do 1 ponoči, oz. je ne silim, da mora spat od 7 do 7
!jaz potrebujem odmor, zato je spanje najkasneje ob 21h, pa če grem jaz zraven
4. mi je čisto vseeno, če tamla hodi okoli kot mali pujs, saj jo bom zvečer dala v banjo in bo kot novauser posted image
! OK
5.se mi zdi tandemsko in dojenje do 4 leta nekaj najbolj normalnega
6.ne gledam kot bik v nova vrta, če vidim dete, ki se nosi v slingu, ruti in podobnih "ciganskih" zadevahuser posted image
!otrok določi do kdaj to potrebuje
7. se sploh ne sekiram, ker naša 26 mesečnica trenutno spi v najini postelji
!če vam tako paše. naš dvoletnik spi mirno celo noč odkar ima svojo sobo (prej se je vsako noč bolj kot ne svaljkal po meni). 
8. mislim, da enoleten otrok ne spada v vrtec, socializacija gor ali dol
!nekateri hodimo celo v službo, babic pa ne podpiram
9. ker je naša 26 mesečnica še vedno doma in se še vedno odločam ali bo šla januarja naslednje leto v vrtec (in še to za samo 4 urce)
10.ne jamram kadar naš otrok ne spi ponoči, ker bo itak minilo (in še vedno je)
!mi smo našli rešitev - glej točko o spanju
11. ne morem poslušat otroškega joka, jo rajši vzamem v roke - razvajanje gor ali dol
12. se mi zdijo nekatere stvari pri samoumevne - da moraš če imaš malega otroka eno in isto stvar pospravit milijonkrat, da ne moreš imeti tipi topi stanovanje in grem rajši ven s tamalo kot pa pomivat posodo (saj bo počakala do jutri), da če je nekaj res nevarno potem to umaknem, ne pa da se non stop derem ne to, pusti to..
13. ji ne tiščim non stop kapo na glavo oz. se ne sekiram, ko si tamal sleče bundo in kapo pri 0 stopinjah, ker ji je pač vročeuser posted image
14. ne letam k zdravniku za vsako svečko iz nosa
15. ker se sploh ne sekiram, če ima kakšno packo na obleki in jo ne letim preobleč za vsako figo
16. ker ji pustim, da zunaj čofota po vodi kljub nizkim temperaturam
17. ker se ne sekiram, če hoče pri 15 stopinjah namočit noge v morje
18. ker na igrišču ne stojim non stop za njeno ritjo in če pade počakam, da se vstane sama

ah, v glavnem se ne strinjam

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.