Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

še 2-mesečnik (in še zdaj), je zvečer skoraj vedno zaspal ob dojenju, nato sem ga previdno odstavila, dala v pokončen položaj (kot za podiranje kupčka) za primer, če bi podrl kupček. Nato sem ga previdno dala v posteljico. Če se je zdramil, sem mu dala še dudo in jo zastavila s plenico. Itak pa je zelo kmalu padla ven
. Za uspavanje ga nisem nikoli nosila, pa tudi krčev nismo imeli. če pa se je ponoči zbudil, sem ga podojila in ravno tako je ob tem zaspal.
Je pa tako, da je navajena po kopanju ali umivanju, da dobi še za jest (tudi če je jedla 1 uro pred tem). Tako mi je patronažna rekla, da jim je všeč. No in rezultat je, da zaspi zraven, itak je ponavadi še od prej bolj ko ne sita. Potem pa jo samo prestavim v posteljico. Kupčkov ponoči ne podirama, ker se je zaradi tega na začetku preveč predramila in potem je težko nazaj zaspala. Ji pa ne dela problemov, če ga ne podre. Je nič ne zvija