Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 20.3.2007 22:08:34
|
|
|
|
sanasan
|
pri nas v mb so pred parimi meseci tudi dali obvestilo, da so ukradli en voziček in da ne odgovarjajo za vozičke, ki jih puščamo v vrtcu...pa zaradi vlomov v avtomobile, ko prihajamo po malčke tudi...tako da, zgleda da je povsod podobno
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 21.3.2007 9:23:04
|
|
|
|
MALINČICA
|
Zdaj pa me je res na rit vrglo! Pa kaj dela ljudem? V avto vlomijo, da dobijo avtosedež???Bolano!!!!
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 21.3.2007 9:33:20
|
|
|
|
Bubamaraa
|
za kozlat...... drgač mam pa sam istega in ga tudi zmerom zelo pazim in ne izpustim izpred oči....
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 22.3.2007 13:30:48
|
|
|
|
LUNA06
|
Ah ne, v avto vlamljajo zato, ker mamice notri dostikrat puščajo torbice, telefone... Moja mami dela v vrtcu in me vedno opozarja naj vzamem vse sabo iz avta, ko pridem k njej.Sem pa že parkrat vidla ene sumljive tipe, ki so se sprehajali po parkirišču roed vrtcem.Točno čakajo...
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 24.3.2007 8:30:39
|
|
|
|
TinaM
|
No ja, meni ga niso ukradli, so mi ga pa zažgali ... v našem bloku. Ja, je nekomu moral biti hudo napoti. Zdaj pa ta novega vsakič vlačim v klet in zaklepam...
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 25.3.2007 14:17:49
|
|
|
|
Urša
|
No ja, meni ga niso ukradli, so mi ga pa zažgali Barabe! Naj se jim prsti posušijo!
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 25.3.2007 17:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje v Lj pa so ti ga ukradli (ne rabis tovcno vrtca napisat, samo predel me zanima). Sicer me pa ne cudi, glede na to, kaj vse kradejo
|
|
|
|
RE: ukradli so nam vozicek 26.3.2007 11:57:46
|
|
|
|
pearl
|
Da jih ni sram tatove jedne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtroci imajo pravico do svobodnega izobraž...Klavdija Hočevar Kastelic, ustanoviteljica zasebnega zavoda Lada center, opozarja, da je izobraževanje po Ustavi Republi...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?