Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Nič kaj prijetno, v glavnem. Predvsem zaradi ljudi, ki težijo sto na uro, če ni še nič. Ti bi pa že končno rad to lepo štručko držal v rokah, ona pa noče še na beli svet. Saj bo. Ti samo uživaj v nosečnosti, pa srečno.
. Torej je bolje, da vsakič dvignem telefon in jih na hitro odpravim, ker drugače je cela panika.
in je bolje, da mali ostane še malo na varnem. Sms-je in klice pa tudi jaz dobivam... ko pa slišijo moj počen glas, me nehajo gnjavit
.
.... Vsak vecer grem z upanjem spat,da mogoce bo kaj.Potem ko se vstanem ja no mogoce bo pa le zdaj cez dan kaj prijelo...pA nic in nic...cakamo...in je res mucno....ker bi ga ze tako rada prijela in pocartala ter ga stistnila k sebi...Pa mozno,da se kar ne bo tako hitro,glede na to kako se premetava in guzi notr.Nic kaj miren te dni ni....