|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 13:11:12
|
|
|
|
Erdbeere
|
Čakam kaj bo.........
|
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 13:55:56
|
|
|
|
ninca
|
:sloncek::sloncek::sloncek: upam da :nosecka: in :duda: čimprej prideta; zdrava in :love: srečna, v 9nebesa, domov!!! poročilo pa obvezno ;)
|
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 14:44:26
|
|
|
|
niki5
|
držim pesti in navijam zate :bravo: če ne bo danes bova pa še malo tole nosečko uporabljali :nosecka: to je pa tudi nekaj ;)
|
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 19:52:56
|
|
|
|
*
|
OOOO..tebe sem pogrešala..in napačno napisala nick name..saj sem vedela. Aly a ti še kar hodiš okrogla naokoli? Zakaj nočeš še roditi..heheheh!:)-
|
|
|
|
|
|
Mi se gremo "pokazat" v porodnišnic... 8.10.2004 19:56:42
|
|
|
|
Aly
|
Tako, smo že doma - še vedno kot :nosecka::nosecka::nosecka: . Kaj hočemo, naš otroček se je očitno odločil, da bo ostal še v trebuščku, verjetno tudi zaradi bližajočih se ohladitev :) . MV kljub vsem popadkom in bolečinam še vedno zaprt, popadki prav tako dobro vidni na CTG, posteljica v redu, pretoki tudi, plodovnice dovolj......in baje bo naš :duda: zelo velik :sloncek: ... morda pa zato potrebuje toliko predpriprav :)-:)-:)- . Ja, kaj hočemo, iz tako idealnih pogojev pa ja ne bomo pritiskali na našega bebeka :love: ..... Bomo v dobro njega pač prestajali te bolečine še naprej.... dokler ne bo čas..... V ponedeljek zjutraj pa ponovno na pregled ...... mogoče bo pa takrat 9nebesa LP Aly
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
cepljenje pri 3 mesecihocka818lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav 1 (
86%)

1 (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!