|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obup nad vozički!
30.4.2007 15:29:13   
metkica1
Imam tri ali štiri favorite PP GT3, QUINNY spedy ali xl comfort, JANE slalom pro. No in kje je problem imam fiat punto in mislim, da noben od teh ne gre v prtljažnik, probala res nisem sem pa že nekaj merila.
No do malo prej sem mislila da gre vsaj spedy notri pa mi je rekla kolegica, ki ga ima, da verjetno ne, ker ima ona večji prtljažnik pa ga komaj dobi notri.
No sedaj pa ne vem več, avta ravno ne bi menjala user posted image user posted image . Kriza.
Kako ste vi to uskladili ali imate same enoprostorce ali karavane?
Ali pa vozeke "marele"?
Malo mi pomagajte, kaj naj nabavim, imam še sicer čas ampak vsseno. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obup nad vozički!
30.4.2007 15:36:33   
Anonimen
Jaz imam Pliko P3,pa ga lih dobim v corso-ima tudi majhen prtljažnik sam gre!user posted image

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2007 15:54:46   
Gina
Najboljše, da probaš. Včasih moraš res kolesa ali vsaj eno kolo dol jemat, ko ga v prtljažnik daješ, ampka idealne izbire ni, avta pa menda ne moreš menjat zato. Moderni vozički so veliki in nerodni za v avto. Jaz imam kombi, tako da je šel voziček not tudi v postavljenem stanju, ampak se spomnim, ko sem imela cliota....obup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2007 16:05:42   
soncece24
Prijateljica ima Jane slalom in gre preverjeno v prtljažnik od ta starega clia, tak da verjetno tudi v punta. s tem da je treba pač sprednje kolo dol vzet, kar pa vzame 2 sekundi. druga prijateljica pa je imela neko staro PP zadevo, ki je tudi zložena bila ogromna, pa sem jo dobila jaz v svojega P106, ki je imel res mini prtljažnik - pač sem polico dol vzela in je voziček stal bočno v prtljažniku. Idi v trgovino in poskusi kaj ti gre v avto in kaj ne.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2007 16:50:12   
Anonimen
Ti iz prve roke povem, da nobeden od tvojih izbranih vozičkov (GT3, Quinny, Jane) ne gre v Puntota. Sem sama sprobavala pred mesecem dni.

Midva sva potem kupil Chicco S3 Top Trio, ki gre v Puntota, le zadnja kolesa morava sneti. Košarica pa na sedež.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2007 16:52:39   
Anonimen
Mothercarejev trikolesnik gre brez rpoblema v prtljaznik twinga, le eno zadnje kolo moras dol vzet in ga dat notri 'na bok'. Pa ne rabis odmontirat police. Tako da eden od teh ti gre zagotovo notri.

Zadnjic sem na enem blogu prebrala, da je kupila chiccotovega S3 in ima punta in gre v prtljaznik.

Mothercarjev vozicek je pa takle (sirsi od Quinnyja npr.): Mothercare

Jaz npr. sem trikolesnik hitreje zlozila in dala v prtljaznik kot Zappa.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2007 16:53:21   
Anonimen
A, no, zvesta je bila user posted image  

Zvesta, a tudi, ce kolesa snames, ne gre? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2007 17:28:44   
Caarmen
Tudi midva imava enak problem. Imava seat ibizo, ki je do sedaj ( za najne potrebe) imel dovolj velik prtljažnik. Ko sva začela si ogledovat vozičke pa pravi obup. Danes sva sprobala PP sistem s košaro in gre v prtlažnik. Tako da ga greva prav kmalu kupit v Trzin. Tam imaš parkirni prostor in lahko vse sprobaš....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2007 17:59:15   
Anonimen
Jaz imam Corso in mi gre PP GT3 lepo v prtljažnik, prvo kolo sicer snamem, ampak je vse na klik, tako da ni problema. Zapelji se v Trzin in tam lahko probaš GT3.

(odgovor članu Caarmen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.4.2007 18:55:12   
Anonimen
Voziček sem kupila glede na naše potrebe in ne glede na izgled. Šel je v vsak avto, tudi nižjega razreda.

(odgovor članu metkica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.4.2007 20:08:02   
metkica1

IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Voziček sem kupila glede na naše potrebe in ne glede na izgled. Šel je v vsak avto, tudi nižjega razreda.

Jaz pa res gledam samo na izgled vozička, in kar je in.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2007 20:11:30   
lojzika
Zadnjič sem jaz nekje slišala, da gre zapp v twingota. Za spidija sicer piše da je full mali zložen ampak baje da je zapp veliko manjši ko snameš kolesa.

A katera ve kakšne so mere frestylerja 3XL brez koles? A lahka npr ko kupuješ voziček ga odneseš ven iz trgovine pa poskusiš če gre v prtljažnik?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2007 20:19:18   
Anonimen
ribicaRR, ne, prvi trije ne grejo v puntota, tudi če snameš kolesa. Pri Jane-u smo sneli vsa tri kolesa, pa zadeva ni šla not. :(

lojzika, v trgovinah gredo radi s teboj do avtomobila, da poskusiš, če gre v prtljažnik... Preverjeno v večini otroških trgovin.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2007 20:38:05   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Zadnjič sem jaz nekje slišala, da gre zapp v twingota.

to si dobro slišala...skoraj....v tvingota grejo vsaj 3 zappi user posted image user posted image

sicer pa: ne kupujte vozkov, ki ne gredo brez problema v prtljažnik ali morate snemat kolesa....to vam zna prihranit marsikatero minutko slabe volje...ko boste tečne, ko bo tečen otrok, ve pa se boste jeuser posted image  z natikanjem ali snemanjem koles....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.4.2007 22:32:21   
darja72
Jane slalom gre v puntota, ziher, enih 50x preverjeno, brez snemanja koles. lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.5.2007 1:07:46   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: lojzika

Zadnjič sem jaz nekje slišala, da gre zapp v twingota.

to si dobro slišala...skoraj....v tvingota grejo vsaj 3 zappi user posted image user posted image

Ojoj bulika sem, mislila sem na buzza, sorry čist sem že zmešana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.5.2007 9:23:18   
noe
Punce bo treba kangoja kupit, not gre pa res vse,preverjenouser posted image

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.5.2007 9:28:48   
Taja Nagaja
Hojla!
Mi imamo Jane - predhodnik slaloma, pa ga spravim v twingota user posted image user posted image user posted image in to veliko lepše kot v laguno user posted image . Sem snela polico in ga postavim bočno, koles ne snemam.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.5.2007 9:39:54   
muška
Kaj pa Buzz, tega pa bi spravila v Punta ! Drugače pa sem tudi sama imela Quinny, super voziček, ampak zanj res rabiš velik prtljažnik.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.5.2007 10:31:44   
anjaa
jaz imam citroena c2, torej res ful mali avto. in spravim notri pp plikota in quinny buzza. no nimam potem zraven prostora še za sobotni nakup v intersparu, ampak takrat dam itak doma voziček ven iz prtljažnika, otročka pa imaš v lupinici ali pa v tistem stolčku na nakupovalnem vozičku.

punce, bomo pa zdj imele malo večje probleme ko bo treba it na morje, in voziček sabo vlečt.. pa kanglice, žoge,.. user posted image
mi se bomo zagotovo založili do strehe, pa gremo z očkovim avtom user posted image  a katera od vas uporablja tiste strešne kovčke? user posted image
da bi pa samo za na morje kupovala manjši voziček se mi zdi pa malo trapasto in stran vržen denar user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.5.2007 11:02:23   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Punce bo treba kangoja kupit, not gre pa res vse,preverjenouser posted image

user posted image user posted image  ja, pa še res je....sem ga vozila prve tri mesece, kesonarja....super user posted image

Glede strešnega kovčka je ena vprašala: super, not gre res svašta....mi smo ga nabavili, ko smo šli prvič na morje.....za drugič, pa smo raje kombi kupili user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
1.5.2007 13:52:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.5.2007 15:19:22   
Majchi
Metkica 1, midva sva mela čist isto foro. Na vsak način GT3 kupit, doma pa puntota (5 vratnega).
No, in ti iz izkušenj povem, da ga spravim notri, ampak pod naslednjimi pogoji:
- prvo kolo dol (v 2 sekundah)
- polica mora ven iz avta (jaz se že itak brez vozim, ker robo za v lokal skoz furam gor in dol)
- položiš ga na bok
- tretjinski del zadnjega sedeža (ta krajši del) moraš odhaklat in ga porint naprej za par centimetrov - no, to je npr. zame najbolj moteče, ker ko se bo otroček rodil se bo on verjetno vozil spredaj v lupinici. Moj bo npr. vozil, jaz bom pa sedela na zadnjih sedežih, na ta daljšem, dvotretjinskem delu. V tem primeru je to malo zoprno, ker se bo sedež zraven mebe potem skoz mal premikal med vožnjo zarad vozička zadaj.

V glavnem, moj ima pa stilota (trovratnega) in je vse skupi še slabše. Čeprov je avto večji, ima prtljažnik drugačen od puntota. Moj mora zadnji zic še mal bolj naprej porint, da ga noter dobi.

Najina odločitev: raje menjava avto, kot pa, da se odpoveva temu vozku user posted image . Tako da je voziček že doma, midva pa že gledava enoprostorce user posted image .

Bo pa ta nakup verjetno šele jeseni, rok imam čez 3 tedne, tako da se bova to poletje pač malo znajdla. Pa bomo kljub temu šli na morje, pa moj namerava še čoln s sabo vlečt. Je pa res, da imava na strehi še kovček.

Upam, da tud pri vas najdete kakšno rešitev.

Lp, Maja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.5.2007 0:44:00   
Anonimen
lojzika, ta stari Freestyle od Quinnyja (nevrtljivo kolo) gre v prtljaznik Toyote Yaris - brez snemanja koles, odstranis polico in voz postavis 'bocno'. user posted image

(odgovor članu Majchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.5.2007 0:06:24   
pravljica
veš kaj, ti nič ne razmišljaj...nabavi comforta...potem pa v najkrajšem času po nov - večji avto user posted image  ti ne bo žal user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.