Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Ker je to prvič, da se soočam s tem imam nekaj vprašanj kar se tiče prvih znakov. Ali je možno, da dojke začnejo boleti in se povečajo že prve dni po koncu ovulacije, ker ponavadi me pred menstruacijo začnejo boleti le kakšen dan ali dva prej? Ali lahko občutiš prve znake nosečnosti že prve dni po koncu ovulacije ali je to le zaradi prevelike želje po zanositvi? Mene je prvi dan bolel levi jajčnik...bila je takšna topa bolečina, ker ponavadi nimam težav z bolečinami pred menstruacijo me je to presenetilo!
Hvala za odgovore in pomoč. Lep pozdrav

in test sem delala 7 dni po izostali M, jaz sem opazila malo povecane prsi sele pred 3 dnevi, ja jajcnik me je pa res bolel in to tako zelo, da sem komaj hodla nekaj dni pred pricakovano M, ampak le 1 dan. Glede na vreme sem bila prepricana, da sem se prehladila zato temu nisem namenjala prevelike pozornosti.
. Sem dobila M. Naredila 3 teste zaradi počutja,... upam, da boš ti imela kaj več sreče
.
. upam, da tistega prvega