|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 16:40:24
|
|
|
|
jst86
|
V Kranju je trgovina Biba na Planini po moje. lp
|
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:14:09
|
|
|
|
tintin
|
Biba na Planini je kar fajn, imajo majčke, hlače, krila, tunike...
|
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:23:07
|
|
|
|
ElaM
|
A to Biba v Mercator centru, a je še kje kakšna?
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:24:29
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin Biba na Planini je kar fajn, imajo majčke, hlače, krila, tunike... Pa poglej še v Bibi, v Mercatorju, na Primskovem.
|
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:25:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Planini 3 je še ena BIBA.V sklopu Mone Lize.
|
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:25:36
|
|
|
|
andrejaz
|
V Pikapolonici v Kranju jih imajo oz. so jih včasih imeli. Drugje na Gorenjskem pa jih imajo v eni novi trgovini v Lescah (mislim da se imenuje Exite), pa na Jesenicah v otroški trgovini zraven špara. Jutri pa lahko v hoferju kupiš nosečniške majice in kavbojke.
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 21:27:18
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM A to Biba v Mercator centru, a je še kje kakšna? Ja, tukaj. Druga je pa na Planini, tam kjer so tanizki bloki, zadaj se pa nahaja trgovina Spar.
|
|
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 13.6.2007 22:02:19
|
|
|
|
Blejka26
|
v pikapolonici nimajo nicesar,v bibi pa je zelo drago pa se nobena stvar mi ni všeč.sem pa šla v ljubljano v baby center in sem dala 13jurjev za hlače,ampak res dobre hlače..kroj...in so vredne svojega denarja,tiste ki pa sem videla v bibi-ne hvala,toliko denarja ne dam za grde hlače
|
|
|
RE: A je kakšna trgovina za nosečke v Kranju? 15.6.2007 8:39:59
|
|
|
|
ikonca
|
Bibi sta dve v Kranju, nosečniške cunje pa imajo samo v trgovini na Planini. Če nimaš prav težke nosečnosti, se raje zapelji v avstrijo v Celovec (H&M in C&A), ker so cunje veliko boljše in cenejše. Jaz sem pozimi kupila žametke v Bibi. Zanje sem odštela bivših 13.000 SIT. Parv so mi bile 1 mesec potem pa sem jih dala predelat, ker je bila elastika okoli pasu preveč ozka. V avstriji so hlače od 20-40 EUR, poleg tega da zbiraš kroj, velikost, material in barvo!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Najpogostejše zmote nosečnicNosečnice so nekoč menile, da morajo jesti za dva, da se ne smejo gibati. Danes vemo, da nosečnost ni bolezen, je čudovi...
Zadnje s foruma
Strah ob uvajanju v vrtec.AdminČesa vas je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?Da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil. (
0%)

Da bodo vzgojiteljice do otroka grobe. (
50%)

Da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile. (
0%)

Da se bo otrok poškodoval. (
0%)

Da me bo otrok strašno pogrešal. (
0%)

Da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile. (
50%)
Število vseh glasov: 2Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!