Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Mam 17 mesecev razlike in NIKDAR nisem pomislila na to, da bi starejšega imela doma, čeprav mi je tašča probala nabiti slabo vest. Ji ni uspelo, ker starejšemu doma ne bi mogla nuditi toliko, kt mu v vrtcu, ta mali se ne bi mogla posvetiti, kolikor je pač potrebno, zase še poleg starejših dveh (10 in 8 let) in vseh gospodinjskih opravil itak nimam nič časa.... Kaj bi naštevala? Tako je najbolje! Otroci so za med otroke in to je to. Po moje....
budna skušam obe2 vključiti v igro. Sva se pa z možem zmenila, da ko pride iz službe, si eden izmed naju vzame čas in se ukvarja samo s starejšo, ta drugi pa samo z mlajšo.
? Ja sedaj sept. gresta pa oba v vrtec jest pa avgusta delat
. tamali je star 3 tko da upam da bo bolje-tko pravjo...
. In že dober mesec po porodu, smo ugotovili, da to ni ravno najboljša rešitev in sem dala vlogo za vrtec, ki ga pa seveda nismo dobili
. V vrtec je bil sprejet februarja (pri 18 mesecih) in sedaj je prav luštno, za prav vse člane naše družine - tavečji uživa v vrtcu in rad pride tudi domov, tamalemu se kaj dogaja poleg mene, jaz sem bolj sproščena (čeprav časa zase vseeno nimam, razen zdaj ko sem na RR), moj mož je pa vesel, ker nisem tako tečna
. Ja, volk je sit, koza pa cela.