Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 16:02:41
|
|
|
|
*daša*
|
ojla! če je katera iz celja ali okolice bi jo fuuul lepo prosla, če mi lahko pomaga in izpolne anketo, ki jo moram nardit pri poglabljanjih za geografijo(za maturo). :metulj: kraj stalnega prebivališča :metulj: starost :metulj: spol :metulj: vzroki prihoda v celje(delo, nakupi, šola, zdravstveni razlogi, ...) :metulj: kako pogosto prihajate v celje :metulj: kje se oskrbujete z naslednjimi predmeti in zakaj -živila -tekstil -obutev -gospodinjski predmeti -predmeti osebne potrošnje -pohištvo :metulj: katere so kritične pripombe o oskrbi v vašem domačem kraju? :metulj: ali ste se pred leti oskrbovali v drugih krajih s predmeti, ki so našteti v 6 točki? s katerimi in zakaj? :metulj: kako pogosto obiskujete zaradi nakupov še druga mesta v državi ali izven nje? navedite ime mesta in vzroke nakupov. no upam, da se vam bo dalo tole izpolnit, ker bi mi res pomagale:) lp, daša
|
|
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 18:41:28
|
|
|
|
Taša
|
:metulj: Celje :metulj: 29 :metulj: Ž :metulj: od rojstva živim v Celju :metulj: X :metulj: v večjih trg. centrih v Celju :metulj: nimam pripomb :metulj: DA, pohištvo, tekstil, obutev (boljša kvaliteta, nižja cena ) :metulj: AVSTRIJA-GRADEC Ljubljana Maribor Boljša kvaliteta, cenovno bolj ugodna, Lp, upam da sem ti lahko kaj pomagala!!!!
|
|
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 21:23:52
|
|
|
|
Jančika_
|
:racka: Celje :racka: 30 :racka: :roza: :racka: Tu živim že vse življenje :racka: *živila - Tuš (cene, lokalpatriotizem) *tekstil - H&M (cene, kvaliteta, dizajn, primerne velikosti) *obutev - Yello (cene) *gospodinjski predmeti - Ikea (cene, izbira, dizajn) *osebna potrošnja - Cash and carry Tuš, drogerija Tuš, DM *Ikea (dizajn, cene) (pod to točko sem napisala pravzaprav še odgovor na predzadnje vprašanje, saj boš znala dešifrirat) :racka: v MB (Müller-plenice)enkrat na dva meseca, v Gradcu (Ikea, H&M)enkrat na tri mesece
|
|
|
|
celjanke in tiste iz okolice prosim pomoč:) 6.11.2004 21:26:44
|
|
|
|
*daša*
|
hvaaaaaaaaala vsem trem! ste mi ful pomagale. tele:rozica::rozica::rozica: so pa v zahvalo:):) lp, daša
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.