|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste bile na predavanju za epiduralno? 17.7.2007 13:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla lenča jst sem bila na predavanju v Postojni in kmalu kmalu tudi mene čaka EA . Tole je prekopirano iz njihove spletne strani pa si preberi. Področne analgezije ne moremo uporabiti pri porodnicah, ki imajo motnje v strjevanju krvi, preobčutljivost na lokalne anestetike, gnojno vnetje v bližini mesta vboda in nekatere živčno mišične bolezni. Posebna previdnost je potreba pri izvajanju področne analgezije pri porodnicah po carskem rezu, operacijah na maternici, porodu v zadnjični vstavi, težje pa je lahko uvajanje katetra pri okvarah hrbtenice in operacijah na hrbtenici. Upam, da ti kaj pomaga. lp
|
|
|
|
|
RE: Ste bile na predavanju za epiduralno? 17.7.2007 13:44:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem bila. Edino predavanje od vseh v MŠ, ki mi je bilo res dobro. Tudi če ne boš rodila z EA, priporočam.
|
|
|
|
|
RE: Ste bile na predavanju za epiduralno? 17.7.2007 14:01:32
|
|
|
|
Gordana-3
|
če si bila operirana na hrbtenico (skolioza) se povsem odsvetuje.
|
|
|
|
|
RE: Ste bile na predavanju za epiduralno? 17.7.2007 14:10:04
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gordana-3 če si bila operirana na hrbtenico (skolioza) se povsem odsvetuje. jaz sicer nisem bila operirana imam pa malo ukrivljeno hrbtenico, je možno da mi zaradi tega nebi naredili epi. ?
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.