Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 18.7.2007 12:05:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 20 dan (OH) 18.7.2007 18:34:47
|
|
|
|
LERO
|
Verjetno je na dopustu. Čudno da ga ni nič omenila. No, jaz sem že večerjala: potica in mali kornet.
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 20 dan (OH) 18.7.2007 18:53:24
|
|
|
|
barcaffe
|
OOO, punce evo mene še živa, in shujšana 60 kg imam. Včeraj sem bila v Dolenjskih toplicah, sem se kopala samozavest je bila na višku Mi je moj lubi reku, da zgledam kot stara mama, ker so prevelike. Kopalke mislim. Včeraj je bil pomfri, danes pa samo kuhana zelenjava. Uf energije in elana za izvoz!!!
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 20 dan (OH) 18.7.2007 22:21:35
|
|
|
|
LERO
|
Koliko pa si do sedaj shujšala? Po tednih.
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 20 dan (OH) 19.7.2007 7:41:51
|
|
|
|
barcaffe
|
Hujšam natanko 1 mesec in 21 dni, shujšala sem pa 7 kg. Tko, da moje idealne teže še ni 55 kg, ampak se mi zdi, da je tudi ne bo...če pa bo, bo pa preveč kože ostalo, (odvečne) , tko da je nabolje, da se te cifre držim!!! Mislim, da bom hujšala samo še ta mesec do konca, potem pa bom začela jesti bolj normalno v majhnih koliinah (pa sej veliko tudi ne morem, ker se je že želodec skrčil), jedla bom samo kosila, večerje odpadejo, odpade tudi kruh in sladkarije. In ni vrag, da na tej teži tudi ostanem. ---------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.7.2007 8:06:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?