Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 23.7.2007 13:13:21
|
|
|
|
laurago
|
Predlagam: Jakob, Janko, ali pa Gorazd (tako je ime tudi našemu tamalmu) Julija, Erika, (Ana) Marija Od tvojih mi je pa še najbolj všeč Oliver, za pa nobeno kaj posebnega mogoče edino Karolina
< Sporočilo je popravil laurago -- 23.7.2007 13:16:16 >
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 23.7.2007 14:28:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Al bina- Katarina je ok, ampak je tako ime tamali od moževega bratranca s katerimi smo kar dosti v kontaktu. Bi bilo malo čudno. Martin - je pa moj stric.. Še toliko bolje, da so to družinska imena. Saj na Hrvaškem jih itak veliko dajejo-po tetah, bratrancih, sestričnah,...... Lahko je tudi Martina za punčko, meni je lepo. In če ste v dobrih odnosih bodo prej ponosni kot užaljeni, da ste izbrali njihova imena, se ti ne zdi?
|
|
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 23.7.2007 14:31:16
|
|
|
|
mehurčica
|
Nadja Gregor
|
|
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 24.7.2007 22:01:33
|
|
|
|
F*S*M
|
Kristina, Martina, Bernarda, Karmen, Benjamin, Martin, Peter, Tomaž, Borut, Milan, Zlatko,
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 3.8.2007 13:26:51
|
|
|
|
skuštrana
|
Sem pregledala vaše predloge pa mi skoraj nič ne potegne - ali je prepogosto, ali mi ni všeč, ali pa ne paše k čudnemu priimku No, na spisek se je uvrstila še Erika.. Kaj pa mislite o Arsenu? Men je full všeč, je tako močno ime pa še preveč pogosto ni. Že vidim, da bo tole izbiranje imen podobno kot prvič - vse v zadnji tren
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 3.8.2007 15:54:52
|
|
|
|
valči
|
Arsen mi je ful dobro ime Me spominja na pevca Arsena Dediča,ki poje meni prelepo pesem-Pegasto dekle,ki me spominja na krasne dijaške dni Arsen in Erika,super izbor
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 3.8.2007 16:07:02
|
|
|
|
pika30
|
Meni je tudi všeč Oliver in Arsen,kaj pa Arthur in Kevin sta tudi lepa,jih ima kolegica iz Rusije. Za punčko Apolonija,Sofija,Nadja in Katarina.
|
|
|
RE: Imena, imena, imena,... 6.8.2007 12:59:45
|
|
|
|
kaycha
|
ce ze, potem Oliver in Sofi(j)a
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.