|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj glede depilacije nog?? (MB)
5.9.2007 9:05:26   
rainbow
Nasvet prosim: moja kozmetičarka je na dopustu (saj, naj uživa), jaz pa moram nujno dlake odstranituser posted image

Varianta 1: da si jih sama - če to katera počne, a funkcionira in kaj naj nabavim???? bi pa morala jutri to storit, tak da je nujno.

Varianta 2: Ali katera pozna kako ne predrago kozmetičarko v Mariboru ali ožji okolici, ki nima blazne gužve??????

Hvala, hvala, hvala

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj glede depilacije nog?? (MB)
5.9.2007 10:07:36   
bobika
Kaj slučajno hodiš v Qlandijo h kozmetičarki?user posted image
Drugih pa ne poznam.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2007 10:47:32   
al1*
Kupiš v Dm vosek - gre hitro in ni packarije. Imajo take, kjer je vosek že namazan na trakove ali pa je vosek v lončku in dobiš trakove zraven. Meni osebno je najboljši vosek od Afrodite, ima pa za moje pojme priloženih premalo trakov.

lp

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.9.2007 19:55:18   
rainbow
Al*1, kupila od afrodite lističe s hladnim voskom, dve pakungi. Če boš slišala kakšno huronsko kričanje danes zvečer, vedi, da sem to jazuser posted image

Bobika, moja kozmetičarka je v Košakih. zelo fajn in cenovno kar ugodna.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Porodna zgodba: Porod skozi očetove oči
Naj najprej povem, da sem bil glede na mojo dokaj raztreseno in neurejeno naravo dokaj v skrbeh, kako bom preživel porod...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Nosečnost.
пеперутка16

Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?