Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 8.9.2007 21:24:18
|
|
|
|
Anuška79
|
Piškote brez glutena lahko kupiš v DMu.
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 8.9.2007 21:25:20
|
|
|
|
2.2.
|
jaz sem kupila piškote brez glutena dm v rumeni embalaži- nevem kako se rečejo, so pa iste oblike kot baby piškotke same brez tistega sladkorja na vrhu
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 8.9.2007 21:32:29
|
|
|
|
rr.mm.dd
|
kaj pa tista neka "plastika" - riževi oblati? preveri še to kot poslastica za grizenje bi lahko bili tudi suhi krhlji, samo najprej preveri, da ti ga ne odgrizne, ampak le cuza sploh pa nikljer ne piše, da mora otrok pred prvim rd dobit piškote
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 8.9.2007 22:25:26
|
|
|
|
madela
|
Jaz sem pa kupovala v Tušu,med to dietno hrano. Piškoti so brez mleka,brez jajc in seveda ne vsebujejo glutena. So pa v beli embalaž v obliki valja. Za našega so bili idealni,ko je imel alergijo na vse. No pa naj dodam,da so bili tamalemu res dobri..no pa meni tud. Za tiste piškote iz dm,pa so vsi imeli ali jajca ali pa mleko,ali pa sojo,tega pa nismo smeli.
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 8.9.2007 22:25:54
|
|
|
|
poliloni
|
Ja, za našega tamalega so bili zakon riževi oblati, v DMju imajo pa še koruzne in iz 4ih žit. Tako, da je to grickal na sprehodih. Sicer se pa sedaj že kar veliko stvari brez glutena dobi, sploh v DMju in vseh "zdravih trgovinah"!
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 8.9.2007 22:35:02
|
|
|
|
Gina
|
Glutena ni v rižu in v koruzi (polenta je fajn). Vsi izdelki, na katerih priše, da so brez škroba, so brezglutenski. Če pa npr. kupiš mlečni riž v trgovini, moraš ravno tako paziti, ker so primesi škroba notri, se pravi je prisoten gluten za vezavo. Gluten je tudi v nekaterih sirčkih za mazanje, paštetah in v hrenovkah. Glutena pa sicer ni v navadnem siru. V vseh večjih trgovinah imaš oddelke, kjer prodajajo tudi take izdelke. če bi rada brezglutenski kruh, prodajajo zmrznjen kruh, ki ga odtajaš v mikrovalovki in je čisto ok. Brezglutenski so tudi nekateri kornfleksi, pa riževi vaflji, piškotov in sladkarij na to temo je pa kar precej na tržišču.
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 9.9.2007 12:01:09
|
|
|
|
kaya2007
|
sem ravno v italiji kupila piškote brez glutena (plasmon) in imajo še ogromno takih izdelkov...v vsaki samopostrežni!
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 10.9.2007 23:03:19
|
|
|
|
Naja30
|
Ja, v Italiji imajo res veliko ponudbo teh izdelkov in še cenejši so! Strinjam se, da otrok niti ne rabi piškotov do enega leta, ampak meni je pediatrinja sama rekla, da naj ji kašice gostim s piškoti Drugače pa imaš v vsaki trgovini polico s temi izdelki, lahko pa sama pečeš, kar je še najboljše.
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 12.9.2007 8:09:15
|
|
|
|
Natali07
|
Včeraj bila v mercatorju, Tuši pa niti zase nisem našla kakih piškotov. Saj brez glutena se že dobi, ampak je potem povsod jajce ali mleko . Tako, da smo se zadovoljili z riževimi in koruznimi vafli. tako, da naše ne bo probal piškotov dokler mu alergija ne mine, razen če bo šla mami v akcijo in pekla tudi zanj. Sam te domači piškoti se ne topijo tako v ustih, da bi ga lahko normalno otrok jedel. Kako je pa z riževimi vafli? A se jim nič ne zaleti, če poje kak košček. Si ne predstavljam kako bi mu to dala. No bo treba probat.
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 12.9.2007 21:20:57
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
V Sparu se dobijo piškoti, od Glutana, ki so brez mleka, jajc in pšenične moke.
|
|
|
|
RE: kaj namesto piškotkov , kruha, če ne želi... 18.9.2007 11:16:07
|
|
|
|
ribicau
|
Natali07 tudi mene to zanima! Ok, se pravi Spar ima, pa DM mogoče, da so brez glutena, pa brez mleka! A ima katera recept, jaz bi pa ih sama spekla, mi ni problem, ker se kar cukerpekarca, ampak nimam pa recepta .
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.