Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, mamico je pustila pri miru), toda povsem se temu ne moreš izogniti. Nikoli pa nisem imela nobenega izcedka. Ko sem bila že čez rok, semo jo zanalašč nesla v hišo celo v avtosedežu - pa ni sprožilo poroda
, sem čakala še kar nekaj dni. Tako da mislim, da če je nosečnost normalna, najbrž ni panike, pretiravati pa ti ni treba.
kr velik krvavela, pa sem se ful pazla, pa v pozni nosečnosti sem imela povišam pritisk, pa edeme...sem ležala 1 mesec v bolnici...potem sem imela CR..drugič sem zanosila 14 mesecev po CR, razlika med malima je nekaj dni manj kot 22 m! V nosečnosri nisem imela nič težav, rodila naravno v 38 tednu! Pa sem malega kr dost prenosila, sploh na zečetku, ker še ni shodil, ko sem zanosila...pa nč se nisem pazla, v službo sem hodila(v prvi nosečosti pa sem res počivala)..tako da dvomim, da ima nošenje otroka kaj veze z splavom ali prezgodnjem porodom-seveda če je nosečnica drugače zdrava!!