Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No, pričakujem dvojčka, sem v 12. tednu nosečnosti. Na zadnjem pregledu mi je zdravnik povedal, da sta biamniota ( kar pomeni, da imata vsak svojo amnijsko vrečko) in še nekaj bi... ( kar pomeni, da imata vsak svojo posteljico). Seveda sem takoj vprašala ali to pomeni, da sta dvojajčna.
v 5.mesecu. Pa ve, so bili trebuhi veliki? 
Pa tudi danes zjutraj, ko sem se zbudila prehlajena in slabčkana (kot reče on) kar ni hotel v vrtec (v katerega zelo rad gre) ker da bo pazil name. So mi kar solzice prišle v oči.
Bah ... kdo zastopi.
, jaz sem iz dneva v dan bolj srečna, da nosim dva srčka pod svojim srčkom.
Na RR pridem bolj malo, ker nam doma ne dela internet in ga imam samo na firmi, sem pa pridem bolj malo, ker sem v bolniški.
.
Tako sem lani ob vsakem izcedku počivala tam do 12-14 tednov. KAsneje sem bila pa super aktivna saj sem hodila na dolge sprehode, doma normalno delala in v mat. šoli šla tudi na telovadbo. A pa še to. NA začetku sem res jedla veliko več, pa tudi poležavala sem cele dneve ker strah je delal svoje. Pridno sem papala tifol in kasneje vitaminčke za mamice v pričakovanju.