Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 10:01:16
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* no, bom pa jaz dala eno zelo negativno "oceno" Rešu, sedi, cvek....sicer veliko časa nazaj, ampak vseeno...po posvetu s svojim osebnim zdravnikom mi je ta predlagal, da ga naj prijavim zdravniški zbornici zaradi vsega, kar se je zgodilo na pregledu....če bi takrat imela živce, kot jih imam danes, bi ga zagotovo...te pa sem bila samo srečna, da sem prišla do prof. Tomaževiča po hitrem postopku.... to, kar vi pravite direktnost, jaz imenujem drugače...ampak ljudje v svoji stiski vidijo v njem odrešenika in pojejo to "direktnost".... Tem kometarju se pridruzim. Tudi sama imam negativne izkusnje z doticnim osebkom.
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 20:03:35
|
|
|
|
tara.81
|
Kot sem že velikokrat povedala, dr. Reša rešujejo izkušnje...kar se pa tiče njega kot človeka in njegovega odnosa pa
|
|
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 20:08:45
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* no, bom pa jaz dala eno zelo negativno "oceno" Rešu, sedi, cvek....sicer veliko časa nazaj, ampak vseeno...po posvetu s svojim osebnim zdravnikom mi je ta predlagal, da ga naj prijavim zdravniški zbornici zaradi vsega, kar se je zgodilo na pregledu....če bi takrat imela živce, kot jih imam danes, bi ga zagotovo...te pa sem bila samo srečna, da sem prišla do prof. Tomaževiča po hitrem postopku.... to, kar vi pravite direktnost, jaz imenujem drugače...ampak ljudje v svoji stiski vidijo v njem odrešenika in pojejo to "direktnost".... Tem kometarju se pridruzim. Tudi sama imam negativne izkusnje z doticnim osebkom. Še jaz! Nimam besed za njega, pa naj še tolikokrat pove koliko parom je pomagal do otroka.
|
|
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 20:26:44
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* no, bom pa jaz dala eno zelo negativno "oceno" Rešu, sedi, cvek....sicer veliko časa nazaj, ampak vseeno...po posvetu s svojim osebnim zdravnikom mi je ta predlagal, da ga naj prijavim zdravniški zbornici zaradi vsega, kar se je zgodilo na pregledu....če bi takrat imela živce, kot jih imam danes, bi ga zagotovo...te pa sem bila samo srečna, da sem prišla do prof. Tomaževiča po hitrem postopku.... to, kar vi pravite direktnost, jaz imenujem drugače...ampak ljudje v svoji stiski vidijo v njem odrešenika in pojejo to "direktnost".... Tem kometarju se pridruzim. Tudi sama imam negativne izkusnje z doticnim osebkom. Še jaz! Nimam besed za njega, pa naj še tolikokrat pove koliko parom je pomagal do otroka. a je tebi tudi kartoteke drugih pacientk kazal? tak, za trofeje....ampak vidiš pa lahko vse...ime, diagnozo
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 28.1.2014 20:27:40 >
|
|
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 20:37:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmm, jaz sem nekaj čisto drugega spraševala, tako da Katte, hvala ti Da pa še dodam nekaj na temo, ki se je razvila: do naju je bil Reš vedno ok in fer, vse lepo razložil, tako da jaz ga bom imela v lepem spominu. Se pa absolutno tudi strinjam, da se kartotek ostalih pacientov ne kaže naokoli in se ne hvali z njimi, to mi je pa čisto mimo Drugače pa vsem želim en BFP čimprej
|
|
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 20:45:56
|
|
|
|
RIJA*
|
če jaz dobro berem, je bilo vprašanje, če ima katera kakšne izkušnje z njim...nisem vedela, da se lahko pišejo samo pozitivne
|
|
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 20:57:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, moje vprašanje je bilo, kako izgleda prvi pregled v nosečnosti pri njem, kako dolgo on vodi nosečnost, preden greš k svojemu g., ali dobiš slikico itd. Se mi je zdelo butasto odpirat novo temo, ampak očitno bi jo morala, da bi dobila več odgovorov na svoje vprašanje
|
|
|
|
RE: Dr. Reš in prvi pregled 28.1.2014 20:58:34
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci Pozdravljene! Zanima me ali ima katera kakšne izkušnje z njim. Namreč naročena sem pri njemu čez dobra 2 tedna in me zanima kako to sploh zgleda. Kaj je ponavadi na prvem pregledu? Zelo bi bila vesela odgovora:) pozdravček če si to ti anci banci anonimna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.