|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDC
12.11.2007 22:00:14   
livia
V sredo imam pregled v PDCju (perinatalni dnevni center) v Ljubljani. Ker nimam pojma kaj to je in kaj lahko pričakujem, prosim za kakršnekoli informacije. Priti moram tešča ob 7 zjutraj in baje se zavleče do 15 ali še dlje. Ali ti dajo kaj za jest? Dobiš kako posteljo ali stol? Kakšne preiskave sploh delajo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDC
13.11.2007 17:26:32   
bucbuc
Ne vem sicer zaradi česa si napotena v PDCuser posted image , ampak naredili bodo po vsej verjetnosti več preiskav. Namestili te bodo v eno od za to namenjenih sob, kjer boš kakšno uro priklopljena na CTG, nato pa po vsej verjetnosti še kakšen ultrazvok otroka- mogoče morfologijo(natančen pregled vseh organov in njihove funkcije, količine plodovnice, posteljico, velikost otroka.....), pri meni so opravili še ultrazvok otrokovega srca, ker je bila v nosečnosti pri plodu ugotovljena tahikardija(povišan srčni utrip) na CTG-ju, pa tudi meni so naredili EKG in pregled. V bistvu nič hudega, nič posebnega, je pa res, da se načakaš, ampak saj za otroka se naredi vse, a neuser posted image ? Ja tudi obroke sem dobila pri njih, mislim da zajtrk in kosilo. So bili pa zelo prijazni. No upam, da sem kaj pomagala. Lepo in zdravo nosečnost,čao.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PDC
13.11.2007 20:30:54   
tinaaja
PDC je oddelek v LJ P. Nahaja se v 4 nadstropju, oddelek F je namenjen dnevnemu pocitku nosecnic na preiskavah. V pritlicju gres v sprejemno pisarno,kjer te popisejo, dajo kasen papir in usmerijo v 4 nad - ali v cakalnico ali na oddelek.
Ce bos tok casa not, pol bos dobila postlejo, in ce bodo preiskave dopuscale tudi kosilo. 


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu bucbuc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična zgodba: Prazen trebuh in zlomljen...
Od nekdaj sem sanjala, da bom mama štirim otrokom. In tudi sem. Samo na drugačen način, kot sem si kadarkoli predstavlja...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?