Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

Me je kar strah kaj bo rekla v torek ginek., ker je zelo občutljiva na te zadeve. Ali ima /je imela katera podobno težavo, in se je tako hitro redila? Jaz napr. imam trebuh normalen, še celo majhen, nobene strije. Najbolj sem se zredila v noge (po celih imam celulit), roke, obraz. Tudi prvič sem se veliko zredila, samo kot se spomnim, sem šla rodit z 83 kg. Ko sem rodila,sem imela samo 6 manj.  V bistvu, me ne skrbi več zaradi videza, ampak zdravja. Ali je lahko kaj narobe pri porodu, ker to je pa res too much, občutek imam da mi bo noge kar razneslo. 
  izgledam pa mogoče res zatečena, vsaj gležnji. Ampak te imam že po naravi zelo močne. Tudi, ko sem bila čisto suha, so bili gležnji debeli. Je tudi ginek. rekla, da imam močne gležnje.

sej zdej gre lepo dol 
   nikol me moja g. ni kregala. sm se pa tud zredila kakšne 4 kile na mesec. v bistvu se mi niti ni posebi vidlo, da sm neki ful debela. so mi pač noge blazno zatekale. buši sm mela kr fajn velek, vsak dan na velko mazala, zdej mam pa grozn stijastega. klinc pa vse te maže