Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.Imam ze enega otroka 12let,in ze dolgo casa si zelim spet slisati dojenckov jok.Skoraj dve leti smo se matrali,da sem koncno zanosila.Ko sem zagledala
sem komaj verjela da je res.Toda na zalost se je v sedmem tednu pojavila krvavitev,imela sem mijom kateri je to krvavitev povzrocal,14dni sem samo lezala,tudi v bolnici,pa ni pomagalo.13.06.v 9t sem imela ss in naredili so mi abrazijo. Potem pa 1.09.spet zagledam 
(hčerka je sedaj stara 2,5 leti) in tudi sedaj v drugo sem imela na začetku goro problemov. Res sem skoraj 2 meseca samo ležala, nič dvigovala, se naprezala, sedaj sem noseča 25t in zaenkrat je vse uredu. Sem pa pri vsaki krvavitvi rajši šla do G tudi kar direkt v bolnico, če je bil vikend, da sem bila mirna. Držim pesti, da bo vse uredu. Za vsak slučaj pa le pojdi do G, da te pomiri.
in bo vse v redu.Sedaj sem sama že v 24.tednu in je vse v redu samo obupat ne smeš nad sabo