|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   studentke pomoc
11.1.2005 17:32:40   
mia-1
Rada bi vas nekaj vprasala: konec aprila pricakujem prvega otrocka,prej nikoli nisem imela stipendije sedaj pa mi pripada republiska. Na obmocnem zavodu so mi rekli da moram vlogo oddati v marcu.Zanima me ce mi bodo potem stipendijo izplacali za nazaj( od okt.2004-aprila2005).Glede na to da se stipendija izplacuje za eno leto.Ali bi v mojem primeru potem stipendijo dobivala le od aprila 2005-okt2005, glede na to da mi sept. potece status absolventa?Upam da nisem prevec zatezila-ce ima katera podobne izkusnje, bi vas lepo prosila za pomo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   studentke pomoc
11.1.2005 17:52:33   
snezka
Ojla,
ponavadi je tako, da ti izplačajo tudi za nazaj. Jaz imam podobno situacijo in upam da jo bom dobila. To pa mislim zato, ker poznam primer, da je ena študentka vložila sredi leta vlogo za štipendijo, ker se je njena mama zdravila v bolnici, dodala neka potrdila, dokazila in so ji dodelili štipendijo. Dobila jo je tudi za nazaj. Če pa se to od leta do leta kej spreminja in uvajajo nova pravila pa meni ni znano.

LP,Snežka.:)

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   studentke pomoc
11.1.2005 21:13:23   
Naty*Taja
Zdravo1
Sva pa na istem. Tudi jaz pričakujem prvega bebija konec aprila in sem do septembra absolventka. Od kod pa si?
Glede republiške štipendije je pa tako, da ti pripada za tekoče leto. To verjetno pomeni, da za celo leto.
Sigurna sem da ti pripada za nazaj v kolikor si prošnjo oddala pravočasno - do 5.10. in je bila neugodno rešena, potem pa si se pritožila... Ne vem kako je za tvoj primer, ker ne vem kdaj si vložila prošnjo, oz. kako si šele zdaj zvedela, da ti pripada.
LP! Naty

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   studentke pomoc
12.1.2005 8:09:59   
mia-1
Jest sm hotla oddat prosnjo ze sept. pa so rekli, da to ne gre-je prekmalu-da jo moram oddat marca?!Zdi pa se mi fer, da ce jo dobis za eno leto bi ti morali placati za nazaj.Kolegica je mela isti problem pri mozu(oba sta studenta)pa je januarja dobil vse za nazaj.Tudi tisti, ki se sredi leta prijavijo dobijo(socialni status pade)nazaj.Sem pa iz okolice Celja.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   studentke pomoc
12.1.2005 13:23:33   
mia-1
Pravkar sem se pozanimala pri pravniku zavoda RS za zaposlovanje kako je v nasem primeru.Takole je:nobena ne bo dobila stipendije za nazaj, ce bo rodila npr. aprila.Samo od rojstva otroka dalje, ker moras itak dat zraven rojstni list od otroka-prej je ne dobis.Tudi ce ste jo oddale sept., oktob.-razen ce niste ze prej imele repub. stipendije oz. ce so vasi starsi pod njihovim cenzusom.Ce so vasi starsi nad njihovim cenzusom in je prej niste dobivale lahko po 36. clenu zanjo zaprosite sele ob rojstvu otroka.Torej bomo stipendijo dobivale od npr. aprila-oktobra.Potem pa je ena fora: ce nikoli niste dobivale republiske in si podaljsate absolventa vam takrat se izplacujejo stipendijo od okt-aprila, kolikor je niste dobile prej(oz. za nazaj), vendar ko boste oddale prosnjo za stipendijo 2005/06 zraven dodajte opombo, da ste stipendijo dobivale samo pol leta pripada pa vam 1 leto.Rekel je da naceloma pri tem ni tezav in jo dodelijo.LP Upam, da sem vam kaj pomagala.

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   studentke pomoc
12.1.2005 15:32:04   
janjja
Štipendije vam nikakor ne bodo izplačali za nazaj, samo od rojstva otroka naprej, pa še to morate dati septembra al oktobra novo vlogo za naslednje leto, če ne pa samo do oktobra, torej konec študijskega leta.
Tistim ki pa so iplačali za nazaj so oddali vlogo oktobra in se je zavleklo pri urejanju papirjev. Jaz sem jo letos dobila komaj decembra in potem so mi res izplačali za nazaj.

Upam da vas nisem zamorila. Žal.:(

(odgovor članu mia-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?