pia1
|
dobro jutro! no ja, kakor za koga a ne. ja lu, tud jaz sem kot 100 let stara mama pri spanju. pa tud smrcati sem zacela. in sem bla tud kr presenecena in sem tko reagirala kot ti ko mi je lubi to reku. sam mi je pa ze prej ena kolegica povedala, da je tud ona na koncu. tko da naj se tvoj kr sprijazni, da bos mal zagala.no ja pa sej tko bolj mal spimo, tko, da ni panike ane. ja dr. pusenjak mi je pa tkole odgovoril: Avtor: Stanko Pušenjak Datum: 12-01-05 19:25 Hm...nimam komentarja. Na srečo gre pri 98% nosečnostih vse v redu celo, če ničesar ne preverjamo. V bistvu je vse to kar počnemo namenjeno temu, da odkrijemo tistih 2% nosečnic, ki bi sicer hudo zbolele ali pa bi bile celo življenjsko ogrožene. Že nekajkrat sem zapisal, da je pri našem sistemu zasebne ginekološke prakse narobe tudi to, da se po več kolegov organizacijsko ne poveže, saj tako vsak dopust, študijska ali bolezninska odsotnost pomeni, da ženska ves ta čas nima ginekologa in v nosečnosti, zlasti zadnji mesec, je to lahko resen problem. moj G seveda ni zasebnik in bi me komot en drug pregledal, sej sem itak zaradi njegovih odsotnosti skori celo nosecnost mela vsakic drugega G, no 5 razlicnih pa res, tko, da ne vem ce je se kaksen ki ga ne poznam tu v kr. skratka res so me razocarali. bi bli lohka mal bolj organizirani. plenice sem pa tud jest vceri gledala. ene so od 2 do 5 kg, pol pa od 3 do 6. pa nisem se nic kupila. po moje bom une od 3 do 6 al pa bom bodocega ocka poslala takrat ko pride nase dete. uzivajte, jes grem pa zdele mal na soncka z :kuza: pol pa mal kofetkat. sej pravjo, da mormo :nosecka: uzivat, se zlasti na koncu, ane? ;)
|