Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem se ( se še) full bojim kako in kaj bo, ker je bila do sedaj doma z menoj pa me je danes kar "nagnala" domov, ko sem pa prišla po njo pa ni bila ravno navdušena nad tem, da gre domov
Je pa bila danes v vrtcu cca 4 ure, pol ure sem bila z njo...Smo se zmenili, da jutri bo pa kar cel čas, od 8-13 ure, je v poldnevnem programu. 
jaz sem bila s svojo ta drugo pupo v jaslih prvi dan eno uro, drugi dan sem jo pustila tam za dve-tri ure, tretji dan je bila tam že cel dopoldan. vsak ve, kakšen je otrok in koliko uvajanja potrebuje, seveda pa te tudi presenetijo. pri naši ziti sem se jaz resnično sekirala, kaj bo z njo v vrtcu, ker je bila skoz v moji riti in če me ni videla, se je že drla MAMIIII, v vrtcu pa, kot sem že rekla - brez krize. pa vzgojiteljica je zakon - nekaj let je delala v bolnišnici z bolnimi otroki in kaj boljšega si ne bi mogli želeti.