|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zakaj se ne redi
3.1.2008 18:37:48   
biga
Sem že zadnjič pisala, da se sestrin dvomesečnik kljub pogostemu pristavljanju ne redi dovolj. No, zdaj 2,5 mesečni nečak je spet pridobil le 90 g v šestih dneh. Sestra je vztrajala pri dojenju, veliko pije, ne je nič posebnega, a mu teža ne gre gor. Danes so ga stehtali pri zdravniku in kot rečeno se spet ni zredil, kljub temu da ga je podojila v ordinaciji in je spil 150 ml. To je precej na en podoj, a teža stagnira. Kaj bi lahko bil razlog, a ima katera podobno izkušnjo? Pravijo, da ne obstaja nekakovostno oz. vodeno mleko. Sestra ima mleka količinskoočitno dovolj, tako da je nekaj drugega narobe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zakaj se ne redi
3.1.2008 19:58:48   
bskrle
Vzroka ne vem, vendar bi vsaj kak obrok dodajal aumetno hrano, da se vidi razlika.
Kaj pa pravijo zdravniki?

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zakaj se ne redi
4.1.2008 9:44:06   
Nenya
Vprašaj jo kako doji, na obeh ali ji na eni do 'konca' spije, ker na koncu je tisto mastno mleko, ki redi, na začetku pa je za žejo.
Na kakovost mleka pa vpliva tudi prehrana, če je sestra začela načrtno hujšat ali omejevat hrano sebi, se ji bo to definitivno poznalo na mleku.
Naj ne obupa, vseeno je bolje, da le dodaja kot da bi nehala dojiti, kar se pri dodajanju rado zgodi. Sem imela pri taprvi iste težave s težo, je naraščala prepočasi. Pa se je vse uredilo. Lahko me kontaktiraš na ZS, ti ali sestra, če bi lahko še kaj pomagala.

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zakaj se ne redi
4.1.2008 19:52:51   
bsasab
Tudi jaz mam tak problem, no da imam prevodeno mleko in enostavno dodajam, teza pa super npreduje. Predlagam da si ga enostavno enkrat spumpa s crplako pa bo vidla kaksno mleko ima, to sem naredila jaz in res ugotovila da je bilo precej vodeno, sedaj pa enostavno dojim na vsaki drugi obrok, oz vsak drugi obrok dodajam Novalac, in smo se v mesecu dni zredili za 1.100 kguser posted image user posted image

_____________________________

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zakaj se ne redi
4.1.2008 21:22:04   
barby26
oj.imam prijateljico,z enakimi izkušnjami.mali se ni redil kljub temu da je jedel več kot dovolj,star isto 2,5mes.,pa sta bila v bolnici,ker je bil poleg tega še alergičen na jajca,pa je imela še dieto.tudi v bolnici se ji ni redil,tako da so bili vsi na koncu z živčki.Ko sta prišla domov se je to vleklo še par dni,potem pa je mali začel spet pridobivati na teži,zmeraj bolj.Ne bom trdila da bo tokrat isto,vendar naj pusti času čas,pa večkrat naj ga stehta.mogoče bo pa kmalu dobro.tudi prijateljici ni niti zdravnik znal povedati zakaj je temu tako,pa je bilo očitno samo tako obdobje.pa vmes ji je še par gramov celo shujšal.Pač počasi napreduje,a nič ni rečeno da ne bo kmalu bolje!srečno,lp

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zakaj se ne redi
4.1.2008 21:46:53   
soncipunci
biga - najbrž je res problem v tem, da tvoja sestra prekmalu prestavi otročka na drugo dojko. otrok se tako bolj odžeja kot naje in zato ne pridobi na teži. to, da bi bilo mleko prevodeno, je mit iz preteklosti. potrebno je vzrajati, vztrajati in vztrajati. dojenček je najboljša črpalka! saj bo šlo. včasih traja tudi dlje časa, da se mamica in otroček ujameta pri dojenju. če lahko še kaj pomagam, me lahko kontaktiraš na ZS.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zakaj se ne redi
6.1.2008 14:10:04   
Caarmen
Tudi jaz sem imela občutek, da se mi hčera ne redi. Ko sem jo postavila na vago je imela zmeraj isto ( domača vaga lahko tudi malo laže). Ko pa sem jo izmerila mi je v mesecu dni zrasla za 5,5 cm. Ena možnost je, da otrok raste in hrano ponuca ...  moja razlaga

Upam, da se bo kmalu vse uredilo.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?