|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jutri nastopim porodniško 9.1.2008 7:00:25
|
|
|
|
buči
|
Juhu, juhu ! Sicer sem že od konca septembra na bolniški, ampak je pa dober občutek, da se čas do konca izteka! Sem že zelo nestrpna! Komaj čakam, da dobimo v roke, da me neha brcati, ker me že vse takooooo boli ... Da vam še povem zelo lepo novico. Nekatere se boste spomnile, da sem pred kakšnima slabima dvema meseca pisala o znanki, ki je rodila kar 3,5 meseca prezgodaj. Z deklico sta od novega leta doma! Zdravniki celo pravijo, da nej ne bi imela nikakršnih težav! Res sem vesela! Hvala vsem, ki ste mislile nanju! Pozitivne misli sigurno nardijo svoje!
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 9.1.2008 7:20:20
|
|
|
|
lelaval
|
Lepa novica - porodniška Krasna novica - za znankino pupo
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 9.1.2008 7:56:03
|
|
|
|
kati kati
|
buči-js tudi jutri nastopim z porodniško in tud sem na bolniški od konec septembra... zanimivo!..pa tud pričakujemo ...mamo kr podobno, a ne še mal pa bo....na pdp................lp
|
|
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 9.1.2008 10:54:25
|
|
|
|
buči
|
kati - kati, uapma, da nama hitro mine - tako čas do PDP kot tudi porod!
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 9.1.2008 19:28:41
|
|
|
|
Neni13
|
Pozdravljene, tudi jaz jutri nastopim porodniški dopust!! Pričakujeva fantka. Lepo bodite..
|
|
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 9.1.2008 20:06:41
|
|
|
|
kati kati
|
buči-mislim da te nisem zasledila na seznamu nosečk...preveri da bo tudi tvoj na seznamu....lp
|
|
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 9.1.2008 20:08:15
|
|
|
|
kati kati
|
Neni-a ti si na seznamu?.... a potem greš v celje rodit?.. katera pa je tvoja g? lp kati
|
|
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 10.1.2008 7:59:57
|
|
|
|
buči
|
kati - kati, sem na seznamu, pred tabo. Jaz grem v LJ rodit, ampak ... me je tako zelo strah bolečine, da me bo konec! Pri prvem sinu sem bila v PO na EA, pa tega nočem več ponivit, v LJ pa nimajo nič za lajšanje - mislim, kaj konkretnega!
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 10.1.2008 9:16:12
|
|
|
|
Neni13
|
Zdravo kati-kati, ja v Celje grem rodit. Ginekologinjo pa imam v Laškem.
|
|
|
|
|
RE: Jutri nastopim porodniško 15.1.2008 20:53:26
|
|
|
|
kati kati
|
vecer..tale G. iz laškega je pa zlo fajna...vsi jo hvalijo,ampak je težko prit do nje...ko sm bla v bolnici(3.krat) me je ona imela na viziti, je bla dežurna in je fenomenalna....fulll prijazna! lp
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiStres v nosečnosti lahko škoduje otrokuRezultati najnovejših raziskav so pokazali, da lahko čustvena in psihična napetost v času nosečnosti slabo vpliva na ner...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?