|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tamala (7,5 mescev) mi v avtu bruha?! Kaj sto...
15.1.2005 22:10:53   
puncica
Danes ko je bil tako lep dan smo se odpravili na izlet v Kranjsko goro (je zmagala moja želja pred moževo - morje:bravo:) in se mi lepo peljemo eni 5 km. Cesta od nas je ful ful ful vijugasta in tamala mi začne kašlat, pa potem začne dol požirat, pa bleda bla. Se hecava da nekam čudno zgleda in glej ga zlomka. ZAČNE MI BRUHATTTT Po novem sedežu, po novih cotkah in po čistem avtu:(( Ma me je panika zagrabila, nisem vedla kaj. To se je zdaj nardil že ta tretjič groza vam povem. Sledilo je pucanje sedeža preoblačenje tamale, čiščenje avta za vse to smo rabl pol ure :zmeden: Jaz sem hotla nazaj a smo potem vseeno šli naprej. Me je blo strah da bo še kaj. Hvala bogu smo srečno prišli v Kranjsko preživeli lep dan in se naužili ostrega zraka. Tamala je sicer delala probleme v sedežu, ker ona ne bo noter sedela in bla bla bla. Skratka moja vprašanja....

1. A ima še katera tak problem, da ji tako mali otrok že bruha zarad slabosti

2. Kaj nardit pri tako malem otroku (7,5) mescev in pol če mu je slabo?

3. Ali ji lahko dam tableto proti slabosti? Po moje ne:zmeden2:

4. Kako naj zdej vem kdaj bo bruhala a ji nej kr držim vrečko pred usti al kaj????:zmeden2:

5. Kako ji rečt da naj gleda naprej in ne v igrače pa v sedež, pa v atija, pa v rokce, pa ne vem kam še vse? Po moje ji je zato slabo?

5. Zakaj se mora ravno to nam dogajat?:zmeden2::((

HVala ker ste mi v pomoč, ker mi je grozno, saj vsakih 14 dni gremo v Celje in če bo vedno bruhala bo to nastala prava KRIZA. :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.1.2005 22:23:24   
niki5
Mogoče bi bilo dobro, da nekaj časa preden se odpravite ne je in ne pije, da vsaj nekaj časa mine. Jaz se spomnim ko smo šli z Nikom na Vis, je prijateljica svojim dvema dala pol tabletke, samo mislim, da sta bila stara cc. leto in pol, tako da za tako majhnega niti ne vem. Glej, da jo pri trebuščku nil ne tišči oz. da se ne dviguje in ga s tem ne stiska (tako je tudi nik nekoč bruhal, ko je spil več tekočine in se je dvigal).

Pa večkrat se ustaviz in narediti premor, pa mogoče da v avtu ni pretoplo in zatohlo..

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2005 22:25:26   
Annny
Kaj pa tiste magnetne zapestnice (mislim, da se dobijo v lekarni)...meni so zelo pomagale, ko sem bila še micena deklica:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2005 22:36:42   
Gina
Ne moreš kaj dosti naredit, razen da ne je veliko preden greste, pa da imate prezračen avto, da vozite po ovinkih počasi in da se vmes ustavljato. Eni otroci so nagnjeni k temu, drugi pa ne. Eni imajo npr. vedno vneta ušesa, enim bolezen vedno udari na pljuča. Če ima občutljiv želodec, bo pač bruhala.
Obstaja pa še ena možnost - kaj pa če se jo ravno zdaj kaj prijemlje? Če je bruhala v kratkih časovnih zamikih, vse npr. v roku enega tedna, je tudi to mogoče.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2005 23:11:19   
kimi
Mi sicer nimamo problemov samo prelepi je čez popek flajšter parvijo, da to tudi pomaga in še škodljivo ni...probati ni greh kane. No meni je absolutno pomagalo ne obljubim pa da bo vam...probaš pa le lahko

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2005 10:17:59   
puncica
Kako kimi, a čez popek ji prlimam flajšter in zato ne bi bruhala al kako:zmeden2: Men nič jasn :)-

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?