Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 20.2.2008 6:40:47
|
|
|
|
crvicek
|
lunica 85, jaz sem začela jemati stediril 18.2., ko sem dobila M, tako da bom slučajno na dan operacije vzela zadnjo, 21. tabletko. Da pa ne bi dobila krvavitve, moram takoj začeti z novim ovijčkem in mi bo potem zdravnik povedal koliko dni jih še jemljem. V Lj so mi nekaj zašuštrali z datumom, saj bi morala biti operirana že ta mesec, tako da potem so mi pa dali taka navodila. Tablete dobro prenašam in upam tudi in da bo operacija ok. Pričakujemo skupaj pa tudi večkrat preberem in komaj čakam, da se vam po operaciji pridružim. Želim ti, da bi čimprej postala srečka . In seveda tudi vsem ostalim puncam na forumu.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 20.2.2008 10:27:47
|
|
|
|
lunica 85
|
JA HVALA ENAKO.NAJ PA TI POVEM DA NI HUDO IN DA SE TI NI TREBA BATI.RES PA JE KAJ VSEM OREMO ME ŽENSKE PRESTATI .MOŠKI PA SKORAJ NIČ.NO PA SEJ NAM PA STOJIJO OB STRANI.MEN JE MOJ ZELO VELIKO STAL OB STRANI NI MI ŠE,ZATO GA ŠE TOLK BOLJ LJUBIM IN SI ŽELIM Z NJIM DRUŽINO USTVARIT.KDAJ SI TI REKLA DA MAŠ OPREACIJO.21.2.TO JE PA KMALU.BOM V MISLIH S TABO IN BOŠ VIDELA DA BO VSE LEPO IN PRAV.NAJ TE PA NE BO TRAH,KER NI HUDO-VSAJ MEN NI BLO
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 20.2.2008 22:17:52
|
|
|
|
crvicek
|
lunca, operacijo imam 3.3. in me ni strah same operacije, ampak se bojim za naprej. saj veš tako čakamo to operacijo in kaj pa če ni pregrada vzrok za ss???? ja saj vem da moram pozitivno razmišljat na vse skupaj, ma včasih me preplavijo tudi take misli. upam da nam kmalu uspe
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 20.2.2008 22:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek lunca, operacijo imam 3.3. in me ni strah same operacije, ampak se bojim za naprej. saj veš tako čakamo to operacijo in kaj pa če ni pregrada vzrok za ss???? ja saj vem da moram pozitivno razmišljat na vse skupaj, ma včasih me preplavijo tudi take misli. upam da nam kmalu uspe
|
|
|
|
RE: Menstruacija po histeroskopiji 20.2.2008 22:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunica85, kdo te je pa operiral? In kako dolgo so ti priporočili, da ne zanosiš? Hvala in lp
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.