|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni M - vzrok: prenehanje jemanja kontacepcijs...
14.1.2008 18:26:48   
girl
pozdravljeni
kot opažam imate kar nekaj izkušenj z znaki nosečnosti. zanima me nekaj, pred dvema mesecema sem porabila zadnjo tablico kontracepcijskih tabletk, sla sem po nove, vendar prepozno da bi jih lahko jemala normalno naprej.sedaj mi menstruacija zaostaja ze dva meseca<skoraj> in me malo skrbi. nimam pa nobenih od običajnih znakov nosečnosti. strah me je kupiti test ali pa iti do ginekologa. ali je normalno da ti izposostane menstruacija če prenehaš z jemanjem. aha s fantom sva imela odnos,vendar <ni prisel izliv vame>. upam da mi bo kdo znal pomagati
upubana ze skoraj

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.1.2008 21:38:56 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno rabim pomoč
14.1.2008 18:34:15   
Naja30
Do oploditve lahko pride tudi, če ni direktnega izliva noter. Nimaš kaj drugega naredit, kot narediti test. Ali pojdi do G, ker če slučajno nisi noseča, da vidiš ali kaj drugega, da nimaš M.

(odgovor članu girl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 18:35:29   
Anonimen
Ja zaradi prenehanja jemanja tabletk se ti lahko mal hormoni zmešajo in imaš neredn M. Lahko pa si tudi noseča. Pomoje je najboljš da narediš test, boš vsaj vedela na čem si.

(odgovor članu girl)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 18:37:23   
**NiNa**
Kaj naj ti napišem? Tukaj nismo čarovnice, da bi ti lahko me napisale ali si noseča ali ne. Tako ali tako nimaš druge izbire kot, da čim prej kupiš test in ga tudi narediš. Glede na rezultat se boš pa potem morala sama odločiti kako naprej, če pa še malo počakaš boš pa čez 9 mesecev točno vedela.
Veš sem dobila občutek, da si dojenčka pač ne želiš in mislim, da si mal zgrešila forum, saj smo tukaj punce, ki se trudimo zanosit in smo pač vse že tako daleč da nam pri tem lahko pomaga samo še medicina, zato punca pamet v roke pa v lekarno!
Srečno 

(odgovor članu girl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 18:37:29   
DaisyE
Ko nehaš jemat kontracepcijske tablete, se ti lahko ciklusi malo zmešajo, ni pa nujno. Tudi nosečniški znaki niso nujni. Tudi če ni spustil vate, lahko zanosiš, ker je v predsemenskem izlivu navadno dovolj semenčic za oploditev.

Strah te je delat test, ampak test bo dejansko edini pokazatelj, a je al ni. Naj ga gre pa dečko kupit, če ti je nerodno. Če si slučajno noseča, je najboljše, da čimprez izveš, da imaš potem še dovolj časa, da se odločiš, kaj boš.

Verjetno nisem v tolažbo, ampak drugega ne znam povedat.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu girl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 18:38:15   
paris
Res je najbolje, da narediš test.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

oktober
dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!