Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno rabim pomoč 14.1.2008 18:34:15
|
|
|
|
Naja30
|
Do oploditve lahko pride tudi, če ni direktnega izliva noter. Nimaš kaj drugega naredit, kot narediti test. Ali pojdi do G, ker če slučajno nisi noseča, da vidiš ali kaj drugega, da nimaš M.
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč 14.1.2008 18:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja zaradi prenehanja jemanja tabletk se ti lahko mal hormoni zmešajo in imaš neredn M. Lahko pa si tudi noseča. Pomoje je najboljš da narediš test, boš vsaj vedela na čem si.
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč 14.1.2008 18:37:23
|
|
|
|
**NiNa**
|
Kaj naj ti napišem? Tukaj nismo čarovnice, da bi ti lahko me napisale ali si noseča ali ne. Tako ali tako nimaš druge izbire kot, da čim prej kupiš test in ga tudi narediš. Glede na rezultat se boš pa potem morala sama odločiti kako naprej, če pa še malo počakaš boš pa čez 9 mesecev točno vedela. Veš sem dobila občutek, da si dojenčka pač ne želiš in mislim, da si mal zgrešila forum, saj smo tukaj punce, ki se trudimo zanosit in smo pač vse že tako daleč da nam pri tem lahko pomaga samo še medicina, zato punca pamet v roke pa v lekarno! Srečno
|
|
|
|
RE: nujno rabim pomoč 14.1.2008 18:37:29
|
|
|
|
DaisyE
|
Ko nehaš jemat kontracepcijske tablete, se ti lahko ciklusi malo zmešajo, ni pa nujno. Tudi nosečniški znaki niso nujni. Tudi če ni spustil vate, lahko zanosiš, ker je v predsemenskem izlivu navadno dovolj semenčic za oploditev. Strah te je delat test, ampak test bo dejansko edini pokazatelj, a je al ni. Naj ga gre pa dečko kupit, če ti je nerodno. Če si slučajno noseča, je najboljše, da čimprez izveš, da imaš potem še dovolj časa, da se odločiš, kaj boš. Verjetno nisem v tolažbo, ampak drugega ne znam povedat.
|
 | Stran: [1] |
Koga boste letos obdarovali?SparkOtroke (
31%)

Moža/ženo in otroke (
54%)

Starše (
6%)

Prijatelje (
3%)

Nikogar (
5%)
Število vseh glasov: 329Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!