Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezkasetni koš za plenice 30.1.2008 8:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem, meni so tej koški malo mimo. Jaz sem imela (imam) za malega rolo vrečk (takih kot dobiš npr. v šparu) notri sem zamotala plenico in ven z njo. Nekako mi ni da bi se vse to pajcalo v otroški sobi.
|
|
|
|
RE: brezkasetni koš za plenice 30.1.2008 8:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide nevem, meni so tej koški malo mimo. Jaz sem imela (imam) za malega rolo vrečk (takih kot dobiš npr. v šparu) notri sem zamotala plenico in ven z njo. Nekako mi ni da bi se vse to pajcalo v otroški sobi. Nekaj časa sem tudi jaz tako delala. Imam pa sedaj kartonsko škatlo (ki jo itak vsakič, ko gremo v trgovino kakšno prinesemo v njej "fasngo") na balkonu, pa mečem vanjo plenice in ko je polna nesem v kontejner. Lp
|
|
|
|
RE: brezkasetni koš za plenice 30.1.2008 13:19:02
|
|
|
|
Roberta69
|
Meni se zdi ta koš čist fajn, ga nameravam nabavit. Kolikor sem ga naštudirala, naj iz njega ne bi vonjalo, drugače bo tudi sam romal v koš. Vrečko nameravam jaz tako in tako vsak dan odnesti ven, ker se mi pač gabi, da bi bile pokakane in polulane pleničke, pa naj bodo zavite v ne vem kaj, par dni v smeteh. Je pa tudi čist kul varianta, če daš pleničke v plastično vrečko in na balkon (s tem, da na našem balkonu, pa naj je še tako majhen, rada nasadim in uživam - torej plenice ne pašejo zraven).
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?